piotr64 pisze:a samochodzik jedzie do cpn ?
dojedzie
Moderator: BRUNO55
piotr64 pisze:a samochodzik jedzie do cpn ?
piotr64 pisze:jaki licznik i BCM posiadasz

pab567 pisze:Skrętne linie, takie prawdziwe, to w oryginale tylko kamery HIGH.
pab567 pisze:Napisałem "takie prawdziwe" bo są tanie, naprawdę "fejkowe kamery", które nie odczytują kąta skrętu a linie zaginają gdy samochód zaczyna jechać, do detekcji wykorzystując prawdopodobnie akcelerometr. Widziałem w akcji i powiem krótko - BZDURA.

maartinj pisze:pab567 pisze:Napisałem "takie prawdziwe" bo są tanie, naprawdę "fejkowe kamery", które nie odczytują kąta skrętu a linie zaginają gdy samochód zaczyna jechać, do detekcji wykorzystując prawdopodobnie akcelerometr. Widziałem w akcji i powiem krótko - BZDURA.
i gdzie ten akcelerometr się montuje ?
w kierze ??
bo mam taką chińska kamerę właśnie....120zł kosztowała i musiałem do niej ciągnąc CAN
i taki jest efekt , i nic się nawet nie przycina
takie cos https://pl.aliexpress.com/item/40009595 ... 6062%23391
co jak co, ale te linie są akurat bardzo fajne PANCUSTOM pisze:
Powiem szczerze, ze obraz mimo tego ze troszke są szumy (takie szare kropeczki) to rozdzielczosc lepsza niz w oryginale
Chyba asekuracyjnie dociągne sobie tego cana i zamowię kamerkę, która podeslales![]()
co jak co, ale te linie są akurat bardzo fajne
maartinj pisze:PANCUSTOM pisze:
Powiem szczerze, ze obraz mimo tego ze troszke są szumy (takie szare kropeczki) to rozdzielczosc lepsza niz w oryginale
Chyba asekuracyjnie dociągne sobie tego cana i zamowię kamerkę, która podeslales![]()
w dzień to obraz jest mega dobry
jest lepszy niz w golfie 7 z dynamicznymi liniamui
w nocy to jak wszędzie, zależy od podłoża, oświetlenia itp

maartinj pisze:PANCUSTOM pisze:
w dzień to obraz jest mega dobry
jest lepszy niz w golfie 7 z dynamicznymi liniamui
w nocy to jak wszędzie, zależy od podłoża, oświetlenia itp

pab567 pisze:Zrób sobie dobrze sam... sprawdź w historii zmian co robiłeś i cofnij...
maartinj pisze:i gdzie ten akcelerometr się montuje ?
w kierze ??
bo mam taką chińska kamerę właśnie....120zł kosztowała i musiałem do niej ciągnąc CAN
i taki jest efekt , i nic się nawet nie przycina
takie cos https://pl.aliexpress.com/item/40009595 ... 6062%23391