Cześć.Pamiętasz jakiej pompy jest nr pompy hamulcowej z rs3 ? Jest identyczna
? Czy musiałeś coś przerabiać ?
VW Golf 6R-3.6 Turbo+DQ500-754ps/845Nm - juz nie daily ;)
Regulamin forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Marka/Model: np. VW Golf 6 GTI
Rok produkcji: np. 2011
Silnik/Pojemność/Moc: np. 2.0 TSI 210KM (CCZB)
Zdjęcie - prezentujące samochód w dość przyzwoitej rozdzielczości
- Kolor: np. niebieski grafit perłowy
Wyposażenie: np. Highline + pakiet 990 + pakiet zimowy + zawieszenie DCC + kamera cofania
Układ napędowy: np. DSG
Zawieszenie: np. 19'' Talladega
Car Audi: np. NAVI RNS 510 Dynaudio Excite
Opis: np. Auto odebrane w maju, w planach mam zmianę wydechu
i inne ciekawe informacje
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
-
Massimo255
- Nowicjusz
- Auto: Golf
- Engine: CDLF
- Localization: Świdnica
- Kevin
- Aktywny
- Auto: Golf VI R36T
- Engine: BWS 558KW
- Localization: Slask
Re: VW Golf 6R - STG4 450ps 530Nm+DSG - daily project by Kev
Sa zdjecia przeciez z numerami…
Pasuje plugnplay lacznie z starym zbiorniczkiem
Pasuje plugnplay lacznie z starym zbiorniczkiem
Pozdrawiam
Krzysiek
.:R
Krzysiek
-
Massimo255
- Nowicjusz
- Auto: Golf
- Engine: CDLF
- Localization: Świdnica
Może coś z moim wzrokiem nie tak..Ale Patrzyłem kilka razy na te zdjęcia i nie widzę żadnych nr…Dlatego zapytałe.O ile
To nie problem to napisz nr tej pompy.Z góry dzięki
To nie problem to napisz nr tej pompy.Z góry dzięki
Słyszałem, że grube tuningi się robią 
- Kevin
- Aktywny
Sierżanta musze pacnac w ucho ze sie wstydzi zadzwonic/napisac🙂
Za niedlugo opisze tu co zepsulem
Za niedlugo opisze tu co zepsulem
Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek
Zanim się dowiedziałem, że takie cuda robisz, to już był kontakt od zakrystiiKevin pisze:Sierżanta musze pacnac w ucho ze sie wstydzi zadzwonic/napisac🙂
Czekamy.Kevin pisze:Za niedlugo opisze tu co zepsulem
- Kevin
- Aktywny
A wiec.... od zawsze marzyłem o posiadaniu VR'a pod maska wiec zwrocilem sie do Compsportu... bo w sumie od zawsze u nich robie swoje samochody.
Ponad rok temu podjalem decyzje i rozpoczalem od kompletowania kilku gratow. Cala reszte zebrał Compsport i najpierw zbudowal silnik.

z 2.0 pod maską zrobiłem przygotowałem juz 3,5 calowy wydech z klapką w Mg Motorsport

Reszte wydechu z dwoma katami 200CPSI zrobił CompSport

Chwile zajeło zbudowanie silnika...

Po ładnych kilku miesiacach Samochod wyjechal o wlasnych silach i został wystrojony

No i jest

Po 15 latach i biorac pod uwage moc ktora jest obecnie nalezy zajac sie podwoziem i zawieszeniem
Tak wiec w Aso zakupilem wszystko co potrzeba

oraz Nowy Gwint Gepffefert by KW V3 Inox

Przednie hamulce sa juz od jakiegos czasu, jedynie wymieniłem klocki na nowe Ferrodo Ds2500

przygotowałem także zestaw na tył oparty o zaciski recznego hamulca z r8 i 4tloczkach z panamery a takze tarczach z Rs6 c6 356x28

Renowacja zaciskow zajal sie Gbrakes

Ponad rok temu podjalem decyzje i rozpoczalem od kompletowania kilku gratow. Cala reszte zebrał Compsport i najpierw zbudowal silnik.

z 2.0 pod maską zrobiłem przygotowałem juz 3,5 calowy wydech z klapką w Mg Motorsport

Reszte wydechu z dwoma katami 200CPSI zrobił CompSport

Chwile zajeło zbudowanie silnika...

Po ładnych kilku miesiacach Samochod wyjechal o wlasnych silach i został wystrojony

No i jest

Po 15 latach i biorac pod uwage moc ktora jest obecnie nalezy zajac sie podwoziem i zawieszeniem
Tak wiec w Aso zakupilem wszystko co potrzeba

oraz Nowy Gwint Gepffefert by KW V3 Inox

Przednie hamulce sa juz od jakiegos czasu, jedynie wymieniłem klocki na nowe Ferrodo Ds2500

przygotowałem także zestaw na tył oparty o zaciski recznego hamulca z r8 i 4tloczkach z panamery a takze tarczach z Rs6 c6 356x28

Renowacja zaciskow zajal sie Gbrakes

Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek
Re: VW Golf 6R-3.6 Turbo+DQ500- juz nie daily project by Kev
Matko Bosko Częstochowsko, KEVIN, przecież to jest niemożliwe co Ty wyprawiasz z tym wozem. I nie to, że słodzę, ale to co tam wpakowałeś od początku to jest masakra.