VW Golf 6 Variant - 1.6 TDI Tempest Blue by Easy
Regulamin forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Marka/Model: np. VW Golf 6 GTI
Rok produkcji: np. 2011
Silnik/Pojemność/Moc: np. 2.0 TSI 210KM (CCZB)
Zdjęcie - prezentujące samochód w dość przyzwoitej rozdzielczości
- Kolor: np. niebieski grafit perłowy
Wyposażenie: np. Highline + pakiet 990 + pakiet zimowy + zawieszenie DCC + kamera cofania
Układ napędowy: np. DSG
Zawieszenie: np. 19'' Talladega
Car Audi: np. NAVI RNS 510 Dynaudio Excite
Opis: np. Auto odebrane w maju, w planach mam zmianę wydechu
i inne ciekawe informacje
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Mars
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 170km
- Localization: PL
Re: VW Golf 6 Variant - 1.6 TDI Tempest Blue by Easy
Taki droche demotywator zyciowy 
szumek5837 pisze:Hehe - nie łam się - Ty zawsze będziesz mu pomachać gdy zobaczysz go na stacji benzynowej przejeżdżając DALEJ OBOK
Marne pocieszenie
- szumek5837
- Stały Bywalec
- Auto: Renault Laguna Coupe
- Engine: FR4T 2.0T
- Localization: Koszalin
green pisze:szumek5837 pisze:Hehe - nie łam się - Ty zawsze będziesz mu pomachać gdy zobaczysz go na stacji benzynowej przejeżdżając DALEJ OBOK
Marne pocieszeniete 2.0t nie palą jakoś zbyt dużo!
Sprawa względna.. kilka litrów dla jednego dużo dla innego mało.. pomnożone przez kilometry...
- Easy
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Germany
Z racji tego ze wszyscy na forum odradzali mi zakup zarowek W5W tzw xenon effect i polecali LED zrobilem wam psikusa
Oto efekt
Zarowka lewa oryginal zarowka prawa Philips Intense white xenon effect 4300
Nie wiem jak wam ale mi ten efekt jest wystarczajacy i bez zadnych pierdol typu wiszace kostki. Jutro lece zakupic na postojowki.

Oto efekt
Zarowka lewa oryginal zarowka prawa Philips Intense white xenon effect 4300
Nie wiem jak wam ale mi ten efekt jest wystarczajacy i bez zadnych pierdol typu wiszace kostki. Jutro lece zakupic na postojowki.

- lukasik69
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 6 i Golf 7.5
- Engine: 2.0 tdi i 1.4 tsi
- Localization: Slask
Zastosowałem u siebie dokładnie takie same rozwiązanie. Jak masz porównanie do zwykłej to jest dużo bielsza ale jak zamontujesz dwie nowe żarówki to efekt nie jest juz tak spektakularny
Ledy widac z daleka, a te żarówki dają bielsze światło i tyle, mnie efekt zadawala ale nie każdy tak do tego podchodzi 
- Easy
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Germany
Dzisiaj z nudow i przy okazji slonecznej pogody zrobilem sobie maty w schowki do drzwi. Uzylem mat antyposlizgowych do szafek kuchennych
Nie ma nic bardziej denerwujacego niz pukajace klucze w schowku podczas jazdy

Nie ma nic bardziej denerwujacego niz pukajace klucze w schowku podczas jazdy

- mazzieh1984
- Nieśmiały
- Auto: Golf 6 variant
- Engine: 2.0tdi
- Localization: Osnabruck
Schöne Variant, pozdrawiam z Osnabrück