Lampami sie nie przejmuj, u mnie tez na początku przez kilka dni deszczowych/wizyt na myjni panowały potem przestały.
Z drugiej strony ostatnio było głośno o gradobiciu nad fabryka VW
MlodyB7 pisze:Serwus, udalo mi sie wyjatkowo szybko samochod bo dostalem go po 2 miesiach i tygodniu.Co do gradobicia to z tego co sie dowedzlaem to 29 30 tydzien byly zciachane moj tydzien produkcyjny byl 33.Co do lamp to poporstu moze tak ma byca liczniki odparuja...czas poakrze.
street pisze:MlodyB7 pisze:Serwus, udalo mi sie wyjatkowo szybko samochod bo dostalem go po 2 miesiach i tygodniu.Co do gradobicia to z tego co sie dowedzlaem to 29 30 tydzien byly zciachane moj tydzien produkcyjny byl 33.Co do lamp to poporstu moze tak ma byca liczniki odparuja...czas poakrze.
gratuluje furki w jedynym slusznym kolorze![]()
ps. brelok i wino dają każdemu także nie czuj się wyrózniony![]()
ps. 2 imo to niedopuszczalne aby w nowym samochodzie parowały lampy, ja bym reklamował.![]()
ps.3 gratuluje jeszcze raz
MlodyB7 pisze:street pisze:MlodyB7 pisze:Serwus, udalo mi sie wyjatkowo szybko samochod bo dostalem go po 2 miesiach i tygodniu.Co do gradobicia to z tego co sie dowedzlaem to 29 30 tydzien byly zciachane moj tydzien produkcyjny byl 33.Co do lamp to poporstu moze tak ma byca liczniki odparuja...czas poakrze.
gratuluje furki w jedynym slusznym kolorze![]()
ps. brelok i wino dają każdemu także nie czuj się wyrózniony![]()
ps. 2 imo to niedopuszczalne aby w nowym samochodzie parowały lampy, ja bym reklamował.![]()
ps.3 gratuluje jeszcze raz
Dzieki
ps 2 - nie czuje sie wyrozniony ,ale brelok elegancki a winko to tez mily gest.Widzalem ,ze inni ludzie tez dostaja bo odbierali tez Golfa.
Co do lampt to zglosze to w serwisie ,zeby nie bylo.Nic mi nie szkodzi i wedlug mnie nie powinno miec to miejsca
Wlasnie zglosilem serwisowi ,ze lampy paruja.Zrobia fotki i odesla do niemiec.potem ma zapasc decyzja czy wymiana uszczelek bedzie czy lamp...
pirxx76 pisze:Co do parujących reflektorów - w instrukcji od Golfa jest wyraźnie napisane, że takie zjawisko ma prawo wystąpić. Z tego co mi wiadomo w większości nowych aut takie przypadki się zdarzają i producenci o tym dobrze wiedzą. Ale fakt, zgłosić nie zaszkodzi
PS. Gratki, bardzo ładne autko, prezentuje się naprawdę nieźle - mimo, że nie "full wypas". Bezawaryjności!
MlodyB7 pisze:Maly update na 1 stronie i kilka fotek.Lampy juz nie paruja wiec powinno byc ok
street pisze:MlodyB7 pisze:Maly update na 1 stronie i kilka fotek.Lampy juz nie paruja wiec powinno byc ok
Czym będziesz robił znaczki ?
jarekbarcaaa pisze:Fajny ten golf Szyby ciemne idealnie pasuje -super kontrast .Ja bym tylko felgi czarne kupił 17,18 i nic wiecej nie modził w wygladzie:)
MlodyB7 pisze:street pisze:MlodyB7 pisze:Maly update na 1 stronie i kilka fotek.Lampy juz nie paruja wiec powinno byc ok
Czym będziesz robił znaczki ?
http://www.youtube.com/watch?v=FchIWF8Vi2Y
Pieka sprawa.Robia tym nawet felgi i samochody.Do znaczkow idealne.53 zl z wysylka na allegro.ZObacze jak sie bedzie trzymac na tym lakier polyskowy.Mam jakis stary znaczek wiec najpierw to spsikam guma a potem lakierem z polyskiem.Jak bedzie ok to chce zeby byly z polyskiem znaczki jak sie nie uda to mat z guma tylko.generalnie super sprawa.Wczoraj to wygooglowalem.
http://www.youtube.com/user/DipYourCarcom?feature=watch
tu mas zlinka jakie cuda robia w US.na tym kanale jak malufa felgi itp
marcinde pisze:1. Co to za felgi?
2. Nie za ciemne te szyby przednie? Folia czy dymione?

marcinde pisze:Dlatego pytałem jak przyciemniłeś szyby, jeśli folia to ok, zerwanie podczas kontroli szybko pójdzie i dowodu Ci nie zatrzymają. To że przeszedłeś 3 kontrole o niczym nie świadczy, trafisz w końcu na policjanta który zwróci uwagę.