zychhh pisze:Jak tam z uchwytami od drzwi ? Strzelaja/trzeszcza Ci jak np zamykasz albo otwierasz drzwi ?
Na razie , odpukać niec nie trzeszczy i nie strzela
zychhh pisze:Jak tam z uchwytami od drzwi ? Strzelaja/trzeszcza Ci jak np zamykasz albo otwierasz drzwi ?
tomasz.p pisze:Tomek, czy to radio które masz w swoim golfie można wykorzystać jako zestaw głośnomówiący? Wiem, że nie ma bluetooth (zwróciłem dopiero teraz na to uwagę-trochę za późno), ale może jest jakaś inna możliwość...
Leeso pisze:zychhh pisze:Jak tam z uchwytami od drzwi ? Strzelaja/trzeszcza Ci jak np zamykasz albo otwierasz drzwi ?
a skąd to pytanie? Masz taki problem?
zychhh pisze:Leeso pisze:zychhh pisze:Jak tam z uchwytami od drzwi ? Strzelaja/trzeszcza Ci jak np zamykasz albo otwierasz drzwi ?
a skąd to pytanie? Masz taki problem?
No jezeli chodzi o uchwyty to przy mocniejszym uscisku lub pchnieciu slysze trzaski lekkie.

.
kakaruto pisze:No Tomuś, teraz to się nie postarałeś i nie chodzi mi tu o mycie, bo wiem, że w tym nie masz sobie równych.
Telefonki też potrafią zrobić przyzwoitą fotkę, ale muszę mieć duuuuużo światła. W tym świetle Twoja perełka zamiast jak czysty biały królik wygląda jak zając szaraczek. A poza tym wielkość tych zdjęć - mniejsze to już wyglądałyby jak awatary
Daj coś dużego, Oślep nas tą bielą![]()
fakt wygląda słabo tomekb29 pisze:Upss, mozemy miec problem http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... wy,1947460
Leeso pisze:tomekb29 pisze:Upss, mozemy miec problem http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... wy,1947460
Niestety, ale zobaczymy czy rzeczywiście będzie jak piszą. Sprawdzałeś czy u Ciebie się coś dzieje?
Pozdrawiam
homer pisze:A jaki jest powód, że pozwolę sobie zapytać? No i co następne? ;>
DamianD pisze:Jaka cena ?:)
tomekb29 pisze:homer pisze:A jaki jest powód, że pozwolę sobie zapytać? No i co następne? ;>
Może uda się coś mocniejszego , ale w MK7czas pokaże
-- 01 lis 2013, 22:24 --DamianD pisze:Jaka cena ?:)
poszło na pw
kakaruto pisze:Tylko nie mów, że zmieniłeś na Opla![]()

kakaruto pisze:Tomuś, zrób temat i prób foty tylko większe i najlepiej po każdym myciu - będzie ich sporo![]()
![]()