Czy u was po wyłączeniu stacyjki ( jak zgasną wszystkie kontrolki) złychać jakieś ciche terkotanie dochodzące z zegarów ?
Dzisiaj to zauważyłem ,nie wiem czy tak było wcześniej
golf 1.2tsi 34tyś 2011rok
Terkotanie dochodzące z zegarów
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Re: Terkotanie dochodzące z zegarów
Przerabiałem coś takiego, gdy popsułem silniczek w zegarach. Dodatkowo wskazówka czasami dostawała drgawek. U mnie pomogła wymiana silniczka. Grzebałeś coś w środku?
-
tomvideo
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.2 TSI 105KM
- Localization: Plock
Nie nic nie grzebałem ,oprucz tego nic się nie dzieje
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
tomvideo pisze:Czy u was po wyłączeniu stacyjki ( jak zgasną wszystkie kontrolki) złychać jakieś ciche terkotanie dochodzące z zegarów ?
U mnie nie słychać
My TSI