czarek01 pisze:DamianD pisze:Ja mam rabat pracowniczy, więc 16,5%Nie pali mi się, w sumie liczyłem, że będę czekał 3 miesiące, bo chciałem, żeby samochód przyszedł jak już będzie wiosna, żeby zimówki kupić dopiero za kilka miesięcy - teraz mam nadzieję, że zima prędko odejdzie
W takim razie nie ma o czym mówić ...upust pracowniczy to fajna sprawa.u mnie niestety tylko "zwykły klient"
Z odbiorem na wiosnę to również myślę podobnie .
Gdy się pojawi to liczymę na fotki i pierwsze doznania![]()
Tak na szybkojaki kolor?
-- 06 lut 2014, 18:16 --darayavahus pisze:DamianD pisze:Ja mam rabat pracowniczy, więc 16,5%Nie pali mi się, w sumie liczyłem, że będę czekał 3 miesiące, bo chciałem, żeby samochód przyszedł jak już będzie wiosna, żeby zimówki kupić dopiero za kilka miesięcy - teraz mam nadzieję, że zima prędko odejdzie
To może forumowy pracownik coś więcej nam opowie o sobie i praktykach jakie się stosuje w salonach?
Ja tak sobie myślę, że oni teraz nie mają ciśnienia na sprzedaż. Ostatnio jak powiedziałem sprzedawcy u Plichty że w Łodzi mi dają 10% ale w sumie to wolałbym bliżej kupić to mi z rozbrajającą szczerością odpowiedział żebym do tej Łodzi jechał bo od niego więcej niż 6% nie dostanę. Znalazł mi tylko jakiś ochłap na placu na który mógłby dać 10% rabatu.
Może coś się zmieni po 1 marca jak te wszystkie firmowe przewałki się skończą. Mi się nie śpieszy, poczekam.
Hmmm coś w tym jest, że teraz z tymi VAT-cami jest nieciekawie i cierpimy my zwykli ludzie![]()
-- 06 lut 2014, 18:19 --swietlik pisze:Wiecie co wam powiem,nie warto nikomu nic doradzać ani odpisywać,bo sami zaczynacie się pytać a potem irytacja że wam coś wmawiam.
bez emocji ...
Z tym rabatem pracowniczym 16,5% to fajnie,tylko mam nadzieje że to nie jest jak w oplu,bo tam aby taki rabat uzyskać to osoba która pracuję w danym salonie i daję ten rabat to musi być wpisana do dowodu rejestracyjnego jako współwłaściciel,pod tym względem by nie było przekrętów rabatowych.
jaki kolor?
bez emocji ...