Dokładka zderzaka (MK6)
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
sitoxdd
- Nowicjusz
- Auto: vw golf 6 gtd
- Engine: 2.0 170ps GTD
- Localization: 68-200
Dokładka zderzaka (MK6)
Witam mam zamiar zamontować dokładkę do mojego vw golf6 gtd (zderzak taki sam jak w gti). Znalazłem na allegro za 280zl w aso kosztuje dwa razy więcej. Czy ma ktoś może jakieś zdjęcie tego jak wygląda auto z dokladka. Aha no i na zdjęciu widzę dwie części. Jedna dłuższa druga krótsza. Jeżeli posiadam ta krótsza (wbudowana oryginalnie) czy mogę do niej zamontować tą Większą część? Czy muszę zakupić obie
-
sitoxdd
- Nowicjusz
Re: Dokladka vw golf 6
Oto link do tej dokladki. http://allegro.pl/vw-golf-vi-6-gti-dokl ... 10030.html
-- 12 mar 2014, 21:39 --
Zdjęcia znalazłem ale wole się podpytac co i jak
-- 12 mar 2014, 21:39 --
Zdjęcia znalazłem ale wole się podpytac co i jak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: Dokladka vw golf 6
Nie wiem o co Ci chodzi wciaz. Jesli pytasz o ten czarny element na samym dole pierwszego zdjecia to jest to dokladka POD zderzakiem i juz ją masz. Natomiast zakladam iz chodzi Ci o ta dokladke lakierowana z drugiego zdjecia.
-
sitoxdd
- Nowicjusz
Re: Dokładka zderzaka (MK6)
O taką oto dokładke. Tą gdzie strzałka jest na czerwono posiadam oryginalnie. A chodzi mi o tą większa (strzałka czarna)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.