Witam,
Prosze o pomoc mam duzy problem i nie wiem jak go zalatwic. Chce kupic drugiego golfa 6 dalem zadatek i nagle sie okazalo przez przypadek ze auta bylo bite! Handlarz mnie zaczyna szantażować. Mam vin i znacie jakies strony platne gdzie moge zobaczyc wypadkowa historie auta plus zdjecia???? Prosze o pomoc!!!
Pozdrawiam
Handlarz chce mnie wyrolowac! GOLF 6
Moderator: rafaello
Regulamin forum
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Re: Handlarz chce mnie wyrolowac! GOLF 6
jeśli auto nie jest z ameryki to praktycznie zerowa możliwość sprawdzenia, są aukcje zagraniczne firm ubezpieczeniowych ale wątpliwe że znajdziesz...
jedź autem na płyte pomiarową jeśli okazę się że krzywe to masz mocny dowód w ręku jesli proste to co najwyżej miało delikatną stłuczkę i nie bardzo jest się czym przejmować...
jedź autem na płyte pomiarową jeśli okazę się że krzywe to masz mocny dowód w ręku jesli proste to co najwyżej miało delikatną stłuczkę i nie bardzo jest się czym przejmować...
Jak tam Twoja sprawa? Gdybyś potrzebował pomocy prawnej , to dawaj znać na priv.
-
highwaym5
- Nowicjusz
- Auto: vw golf6
- Engine: 2.0
- Localization: malopolska
Witam,
Nie dałem rady wcześniej odpisać bo pracuję za granicą a mój stary laptop poszedł do kosza. Temat opanowałem ale są takie problemy:
Nikt z neta nie pomoże sprawdzić wypadkowości auta - jedynie wyprawa do Niemiec i rozmowa z jakimś ubezpieczycielem i prośba o sprawdzenie auta.
Uwaga na powypadkowe - nowa moda auto bite i z powrotem do Niemiec !
a mnóstwo aut z kradzieży nawet Polska Policja nie jest w stanie sprawdzić i zagwarantować ze auto jest nie kradzione.
Ja zamknąłem swój temat - Handlarz oddał kasę - ale kupiłem gdzieś indziej golfa.
Temat zamknięty i Dziekuję Serdecznie!!!
Nie dałem rady wcześniej odpisać bo pracuję za granicą a mój stary laptop poszedł do kosza. Temat opanowałem ale są takie problemy:
Nikt z neta nie pomoże sprawdzić wypadkowości auta - jedynie wyprawa do Niemiec i rozmowa z jakimś ubezpieczycielem i prośba o sprawdzenie auta.
Uwaga na powypadkowe - nowa moda auto bite i z powrotem do Niemiec !
a mnóstwo aut z kradzieży nawet Polska Policja nie jest w stanie sprawdzić i zagwarantować ze auto jest nie kradzione.
Ja zamknąłem swój temat - Handlarz oddał kasę - ale kupiłem gdzieś indziej golfa.
Temat zamknięty i Dziekuję Serdecznie!!!