Jak ustalić długość czasu gwarancji
Regulamin forum
Ubezpieczenie AC / OC, odszkodowania, procedury i porady prawne.
Pamiętaj:
Ubezpieczenie AC / OC, odszkodowania, procedury i porady prawne.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
mareksy
- Nowicjusz
- Auto: golf VI
- Engine: 1.4 TSI 122 KM CaXa
- Localization: wwa
Jak ustalić długość czasu gwarancji
Witam mam pytanie wsumie nawet kilka nie wiedziałem gdzie je zamieścić po pierwsze nie mogę ustalić ile mam gwarancje na samochód , nigdzie w papierach tego nie widzę , domyślnie jest 2 lata bądź 100 tys km ? może być mniej ? po drugie oznaczenie silników CAXa ma jakieś znaczenie pozdrawiam
- jmf
- VIP
- Auto: VW Golf 6 Highline
- Engine: 1.4 TSI 122KM DSG
- Localization: Warszawa
Re: Przeglady gwarancyjne, a zmiana trybu
Gwarancja fabryczna obejmuje dwa lata od momentu odebrania samochodu lub jego pierwszej rejestracji (jeśli rejestracja nastąpiła we wcześniejszych dniach przed odbiorem). Nie wydaje mi się, żeby był jakikolwiek limit kilometrów.
Re: Jak ustalić długość czasu gwarancji
2 lata bez limitu km