Trochę już czytałem i się tym interesowałem (ze względu na szofera
Stąd moje pytanie, szczególnie do tych w Was którzy mają i używają i co możecie polecić
Jak na razie moim faworytem jest taki:
ALKOMAT DA 7000

Sylka pisze: dla tej żółtej latarki warto się skusić:) Zawsze znajdziesz drogę do domu i to niezależnie od stanu upojenia alkoholowego;)
To wielofunkcyjne urządzenie przyda się w różnych sytuacjach
Jakość pomiaru odbiega co prawda od droższych produktów renomowanych producentów, ale wyniki są dość wiarygodne jak na tak niedrogie urządzenie.

kakaruto pisze:W związku z tym że robi się coraz cieplej i coraz częściej wyjeżdżam na weekendy za miasto poszukuje optymalnego alkomatu, który to podpowie mojemu szoferowio której może rozpocząć powrót.
Trochę już czytałem i się tym interesowałem (ze względu na szofera- nie chcę aby miał problemy z prawkiem bo chcę żeby mnie jeszcze trochę powoził) i wiem że optymalnego rozwiązania w tym przypadku dla mnie nie ma - bo albo za drogi albo szajs.
Stąd moje pytanie, szczególnie do tych w Was którzy mają i używają i co możecie polecić
Jak na razie moim faworytem jest taki:
ALKOMAT DA 7000
mich pisze:Ale zamiast odmowy usłyszysz, że sprzęt jest zepsuty i co wtedy?
MAPUS pisze:Możesz na każdej KMP albo Komisariacie się przebadać na zalegalizowanym sprzęcie z wydrukiem. To po co kupować. Nie mają prawa ci odmówić.
MAPUS pisze:Szkoda pieniędzy na alkomaty są inne sposoby