Witam zachęcam wszystkich posiadaczy i pasjonatów marki VW z Wielkopolski i okolic którzy maja ochotę się spotkać i pogadać o pisanie w tym wątku może ustalimy jakiś termin i zorganizujemy mini spot pozdrawiam
Myślę żeby cokolwiek zorganizować to musielibyśmy wiedzieć gdzie to zrobić aby pasowało. Ile osób jest z WLKP chętnych. Przykładowe miejsce...Poznań, Kalisz, Ostrów? Myślę że warto, zawsze można coś sobie pomóc.
______________________ Egzorcysta amator, bimbrownik, kłusownik i degenerat.
Milo jest sie spotkac , choc to taki mini spot. Fajnie by bylo sie spotkac nastepnym razem w wiekszym gronie, mozna pogadac , pomodzic . Dzieki za spota i moda Slawek. Do nastepnego razu
ok nie ma sprawy Konrad i Wszystkich chętnych zapraszam na mini spot do Krotoszyna Jutro na godz 14 miejsce spotkania parking koło dworca PKP zapraszamy
koledzy może będą chętni nas odwiedzić na spocie TKP jestem tam liderem grupy wielkopolskie i chętnych zapraszam pogadamy pooglądamy sesje zdjęciową zrobimy można co nieco podpatrzeć co w wielu autkach siedzi JESIENNY SPOT WIELKOPOLSKI Poznań Parking przy M-1 a dokładnie Norauto 12.10.2014 godz.np.15 z minutami
idealną miejscówką jest Poznań Parking przy M-1 a dokładnie Norauto dużo miejsca nikt się nie czepia i jest gdzie wypić kawę czy coś zjeść my tam organizujemy wszystkie spoty TKP
nasz spot był w tą niedzielę jak będzie następny dam znać a myślę że już nie długo bo teraz większość na wyjazdach najlepiej zróbcie listę chętnych wtedy zwołam naszych i się spotkamy integracyjnie
jak obiecałem zapraszam na Wielkopolski Spot TKP ruszamy data 26-04-2015r Poznań ul Szwedzka 10 parking przy M1 godz 15 mile widziany odzew kto jest chętny na przyjazd
Touranów będzie więcej więc bez obaw to będzie pierwszy spocik zapoznawczy może znajdzie się ktoś jeszcze z forum golfa bo widzę że na tym forum spoty Wielkopolskie leżą po całości więc połączenie sił jest wskazane