Czy to ty?
Regulamin forum
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- tompear
- Administrator
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM
- Localization: Gliwice
Re: Czy to ty?
Czarny TSI, rejestracja gliwicka, wizytówka forum za szybą od strony kierowcy. Zauważony dzisiaj o 17. Stał zaparkowany przy ul. Asnyka na Trynku w Gliwicach. Może to Ty?
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Czy to z Tobą wczoraj około 16:30 ganiałem się po A4, Twoje blachy zaczynały się WD albo DW, nie wiem bo w lusterku wstecznym wszystko jest na odwrót 
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Odp: Czy to ty?
Może dziś się uda
. Białasem z silnej na forum grupie stołecznej (blaychy WF), ok. 16:45 łyknąłeś mnie na A4 tuż przed zjazdem na Gliwice, aż się obudziłem i nim zjechałem, dzięki.
Ps. Ostatnimi czasy nie widać mk6 na A4, czyżby wszyscy posprzedawali i czekają na mk7?
Ps. Ostatnimi czasy nie widać mk6 na A4, czyżby wszyscy posprzedawali i czekają na mk7?
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Dziś, czarny jak smoła z małym czerwonym akcentem (TSI) na tyłku, z blachami SK około 7:30 śmignąłeś nas (mnie i tompeara) na A4 w kierunku Katowice - może to właśnie Ty, tak Ty - przyznaj się ile jechałeś ?
My TSI
Pozdrowienia dla czarnego MK 6 2.0 TDI na blachach DW, z którym tak ładnie cisnąłem z krk w stronę oświęcimia między 18, a 19 
- kakaruto
- Mieszkaniec
Chopy z DW są bardzo szybkie, czasami widzę jak szybko się oddalają - ledwo da się rejestrację dostrzec 
My TSI
Ten był wyjątkowo szybki 
- kakaruto
- Mieszkaniec
Widziany po raz kolejny, wczoraj ok 16:30, ten sam uciekający szarak na A4 na opolskich blachach, najprawdopodobniej 2.0 TDI. Właścicielu tego rabita, jeżeli tu zaglądasz, to ujawnij przed kim tak uciekasz - bo nagonka za Tobą nie może nadążyć 
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Ni to biały ni to srebrny ni to ... - po porostu koloru nito
, Golf 6 z powiatu SRB widziany na wyjeździe z węzła sośnica w kierunku Katowic. Brachu jako że my z jednej familii, to się robi miejsca w szeregu dla swoich

My TSI
- tompear
- Administrator
- Engine: 1.4 TSI 160KM
kakaruto pisze:Ni to biały ni to srebrny ni to ... - po porostu koloru nito, Golf 6 z powiatu SRB widziany na wyjeździe z węzła sośnica w kierunku Katowic. Brachu jako że my z jednej familii, to się robi miejsca w szeregu dla swoich
![]()
Zapomniałeś dopisać "ciachnięty z prawej przez czarnego brata"
-
stepniak.p
- Nieśmiały
- Auto: mk6 HIGHLINE
- Engine: 1.4 TSI
Czarnuch na ul. Jagiellonskiej w Gliwicach
Często go widuje przy tych nowych blokach
Czy to Ty ?
Często go widuje przy tych nowych blokach
Czy to Ty ?
- kakaruto
- Mieszkaniec
No ciekawe kiedy ktoś wreszcie trafi tu na osobę która się przyzna że to ona. Dla zachęty w nagrodę jedna z tych osób dostanie nalepkę pod warunkiem że ją naklei i prześlę fotkę
.
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Czy to Ty dziś rano całą drogę od Gliwic do Katowic plułeś mi na przednią szybę czarnym trzydrzwiowym TSI na blachach SK. Też na letnich jechałem

My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Czy to Ty dziś z rana pomykałeś A4 białasem na blachach - i tu nie jestem pewny czy SG czy SB. Mykłeś mnie na szybkości lewym skrajnym pasem potem na chwilę zwolniłeś (na wysokości ulicy mikołowskiej) i potem znów wszedłeś w drugą nadświetlną, i tyle Cie widziałem ale i tak pozdrawiam.
My TSI
-
Donia
- Nieśmiały
- Engine: 1.4
- Localization: warminskomazurskie
a kto był moim "bratem bliźniakiem" dziś na rondzie w Giżycku? (tym koło cmentarza). Widzieliśmy się na nim ok godziny 13-14 
czarne TDI przed Łomiankami, wołałem na CB, ale cisza..
co masz na myśli "TDI"? Ja tez TDI 
ja Ci dam 
- kakaruto
- Mieszkaniec
Około 22 na podziemnym parkingu w Forum w Gliwicach na Katowickich blachach widziany trzy drzwiowy MK6 w czarnym macie - przepięknie wyglądał ten Twój Darth Vader
. Szkoda że nie miałem wizytówki bo jeżeli to czytasz to miło byłoby cię poznać, przynajmniej na forum
.
Pozdrawiam bo ten mat w 3D mnie urzekł
Pozdrawiam bo ten mat w 3D mnie urzekł
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
Re: Odp: Czy to ty?
Biały jak śnieg na blachach DW tuż przed momentem wyprzedził Tomka, tuż przed Katowicami.
Ps. A już myślałem że MK6 w jakiś sen zimowym zapada bo oprócz Tomkowego żadnego nie widuje ostatnimi czasy
Ps. A już myślałem że MK6 w jakiś sen zimowym zapada bo oprócz Tomkowego żadnego nie widuje ostatnimi czasy
My TSI
- kakaruto
- Mieszkaniec
marmi, a może to to Ciebie widziałem w wigilię po 15:00 koło Lidla na Granicznej w Katowicach - na pewno to był biały MK6 ale trochę mi się spieszyło po prezenty więc szybko z granicznej na A4 i pocisłem ku budzie 
My TSI
-
Alan6R
- Nieśmiały
- Auto: VW GOLF 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 170 KM DSG
- Localization: Kobyla Gora
dominik pisze:widziana w Ostrowie-Ładna Pani w białym GTD na moście w stronę Zępcowa
Oraz "brzydal " w czerwonym GTi -shel przy ulicy Kaliskiej
Ta Pani, to moja mama