Cześć,
Poszukuję Varianta w TDI, koniecznie na fakturę VAT, bezwypadkowego i z przebiegiem do 120 000km. Cena - spodziewam się czegoś w przedziale 38-45k. Obecnie mam dwa typy, co o nich sądzicie?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... y5Ufr.html
140km i DSG całkiem fajnie współpracuje, a o ich trwałość przy takim przebiegu specjalnie się nie obawiam. Auto fajnie wyposażone. Jakieś opinie?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... p8sLn.html
4 motion to fajny bajer, ale boję się że auto z tym, i silnikiem tylko 105km może zupełnie nie jechać.
Auta używam głównie do przelotów rzędu 400-800km po autostradach, DPF mi więc nie straszny. Czy różnice w spalaniu będą zauważalne?
Variant w TDI, koniecznie z fakturą VAT
Moderator: rafaello
Regulamin forum
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
prestidigitator
- Nowicjusz
- Auto: golf 4
- Engine: afn
- Localization: wawa
- kubajabko
- Aktywny
- Auto: Golf VI Variant
- Engine: 2.0 TDI CBDB
- Localization: Krk Jaworzno
Re: Variant w TDI, koniecznie z fakturą VAT
prestidigitator pisze:4 motion to fajny bajer, ale boję się że auto z tym, i silnikiem tylko 105km może zupełnie nie jechać.
Oby wg mnie słuszne, 4m doda masy do i tak niemałej samego varianta. Co prawda z 1.6 da się jeszcze trochę wyciągnąć no ale to zależy czy chcesz się w takie rzeczy bawić