Mycie, czyszczenie, polerowanie lub innego rodzaju odświrlanie naszych samochodów
Regulamin forum Korekta lakieru, polerowanie, konserwacje, mycie, pranie , woski, płyny, glinki i inne kosmetyki samochodowe oraz zasady i sposobu utrzymania naszych samochodów w nienagannym stanie.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Jakoś mam wrażenie, że te które używam nie są właściwymi ścierami i do docierania powinienem używać czegoś w stylu fluffy - tylko czego? Co możecie polecić w temacie?
Puszysta fibra i będzie o.k. Dobra jest Cobra, Premium od Detailing Stuff. Ja uwielbiam Aladdina od WWL, a nie do pobicia jest Micro-Fluffy od Swissvax'a. Ma on tylko jedną wadę (micro-fluffy) - cenę
W pierwszej chwili myślałem, że polecacie mi jakiegoś Pana z Wołomina o imieniu Aladdin Jako że Swissvax jest wadliwy , a Cobra mi się kojarzy z czymś obślizłym to powitam i ugoszczę tego Aladdina u mnie - a potem zagonie do harówy przy wosku