[All] Genialny pojemnik na odpady

Tuning optyczny - czyli wewnętrzne i zewnętrzne zmiany wizualne naszych samochodów.

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Arek_VI
VIP
Auto: Golf VI
Engine: TSI 122
Localization: Wroclaw

[All] Genialny pojemnik na odpady

Post autor: Arek_VI »

Polecam genialny gadżet ze Skody. Pasuje idealnie do każdego samochodu. Moje 3 VW (Golf, Tiguan, Up) mają je zamontowane i pojemniczki robią furorę swoją praktycznością.

Numer części w Skodzie to 5JA 061 107 9B9 (czarny):

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena części ok. 48,00 zł brutto. Pasują dowolne woreczki o wymiarach ok 20x30 cm.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2015, 19:15 przez Arek_VI, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
arturro
Gadatliwy
Auto: Golf 6
Engine: 1.4 TSI
Localization: B-stok

Re: [All] Genialny pojemnik na odpady.

Post autor: arturro »

Potwierdzam genialnosc pojemnika, mialem zawsze problem ze smieciami walajacymi sie po podlodze.
Chcialbym tylko sprostować nr części 5JA 061 107 9B9
Arek_VI
VIP

Re: [All] Genialny pojemnik na odpady

Dzięki za uwagę arturro. Skorygowałem błąd.
Enriquez
Gadatliwy
Auto: Superb III
Engine: CHHB 2.0 TSI 220KM
Localization: Lodz

Post autor: Enriquez »

A chce Wam się te woreczki co chwilę wymieniać?
IMHO lepiej nie śmiecić i od razu wynosić przy wyjściu, ale jak Wam pasuje, to no git.

Z przydatnych gadżetów może spodoba Wam się coś takiego z Octavii 3:
Wkłada się toto w miejsce na kubki w tunelu środkowym.

Obrazek
UserRetired

Post autor: UserRetired »

racja z tymi śmieciami nie wyobrażam sobie aby w Golfie były śmieci w końcu to nie śmieciarka... smród i w ogóle... dla mnie lepszy i bardziej praktyczniejszy jest ten "uchwyt" na komóreczkę :-) pozdrawiam
Arek_VI
VIP

Ciekawą logikę koledzy powyżej prezentujecie. Jak się wysmarkacie czy zjecie jabłko podczas jazdy to szukacie parkingu i kosza na śmieci ? Czy może ogryzek i zasmarkaną chusteczkę do kieszeni ?
Awatar użytkownika
arturro
Gadatliwy
Auto: Golf 6
Engine: 1.4 TSI
Localization: B-stok

Post autor: arturro »

Ja mialem zawsze problem ze smieciami walajacymi sie po podlodze pochodzace z paragonow, opakowan papierowych itd. Nawyk mi ten pozostal z czasów kiedy to jezdzilem po auta do Niemiec i jedząc cos lub rozpakowujac, papierek ladowal na podlodze do nastepnego parkingu.
Taki byl moj sposob moze Wy tak jak pisze Arek chowacie śmieci po kieszeniach lub zadko spędzacie w aucie dluzej niz godzine nie wspominajac juz o małych dzieciach w aucie :-)
Ja wole papierek lub temu podobne wyrzucić na podloge (teraz do kosza skodowego) niz zatrzymywac sie lub chowac go gdziekolwiek lub traktować auto jako sterylna sala operacyjna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning optyczny”