Pilot do RNS 510
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
konradslupsk
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Slupsk
Pilot do RNS 510
Witam wszystkich , mam pytanie czy jest możliwość sterowania radiem RNS 510 za pomocą pilota ?
-
wlado78
- Aktywny
- Auto: golf 5
- Engine: BSE
- Localization: dolnoslaskie
Re: Pilot do RNS 510
nie sadze, bo nigdzie sie nie spotkałem z czyms takim, nawet w instrukcji radia
- Pro-choice
- Sprzedawca

- Localization: Szczecin
Jak już to multifunkcja w kierownicy może być, by nie trzeba było dotykać samej nawigacji.
-
wlado78
- Aktywny
- Auto: golf 5
- Engine: BSE
- Localization: dolnoslaskie
dokłądnie tylko cos takiego
-
konradslupsk
- Nowicjusz
Dzięki za zainteresowanie, szkoda że nie ma takiego pilota. Niestety nie mam multi kiery, a założyłem sobie radyjko i Dynaudio system. W sklepie rtv sprzedawca polecił mi pilota Pioneer CD-SR110 który współpracuje z radiami z Blotooth, niestety sam pilot nie ma blotootha i nie działa.
-
seba
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 7 FL
- Engine: 1.4 TSI 150KM CZDA
- Localization: Wielkopolskie
Jak założyłeś sobie Dynaudio to chyba nie będziesz miał problemu z wymianą kierownicy?
-
konradslupsk
- Nowicjusz
Wymiana kierownicy na multi nie rozwiąże moich potrzeb, mi zależy na pilocie żeby radiem mogła sterować córka siedząc na tylnym siedzeniu.