Nawiew tył
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Układ klimatyzacji, układ wentylacji, ogrzewania wnętrza oraz Webasto
Pamiętaj:
Układ klimatyzacji, układ wentylacji, ogrzewania wnętrza oraz Webasto
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
wloch7
- Sympatyk
- Auto: VW Golf VI
- Engine: CFFB
- Localization: Olsztyn
Nawiew tył
Mam do was pytanie w sprawie nawiewu centralnego z tyłu. Mój golf jest orginalnie wyposarzany w podłokietnik i nawiew. Podczas upałów klima chodziła na maxa z przodu dmuchalo mocnym zimnym powietrzem zaś z tyłu nadmuch był mało wyczuwalny jeśli nie znikomy. Klima ustawiona na auto, tylne wloty otwarte. Jak u was jest z tym nadmuchem z tyłu? Dmucha to względnie?
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Re: Nawiew tył
Dmucha dość słabo tak o już raczej działa, na nogi nawiew z tyłu działa znacznie lepiej niż z podłokietnika...
-
wloch7
- Sympatyk
- Auto: VW Golf VI
- Engine: CFFB
- Localization: Olsztyn
Dzięki za informacje, myślałem ze coś w tunelu mi się rozlaczylo. Skoro to atrapa to nie będę tam nic grzebać 
- Muti
- VIP
- Auto: MK7.5 R
- Engine: 2.O TSI DJHA
- Localization: Lubuskie
Przy ustawieniu na twarz dmucha mocno.
- arturro
- Gadatliwy
- Auto: Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: B-stok
Powiem ze u mnie przy auto z tylu dmucha dość mocno, na tyle ze musialem ograniczac wylot powietrza suwakiem ze wzgledu na dwa bobasy w fotelikach.