greg2 pisze:jak bedziesz jezdzil w podobnym stylu co przed chipem to jest szansa ze spadnie, bo szybciej samochod sie wkreca i przez to mniej wciskasz gaz, ale jak bedziesz cisnal bardziej to nie ma cudow, moc skads musi sie wziasc
Swiete slowa!

Moderator: BRUNO55
greg2 pisze:jak bedziesz jezdzil w podobnym stylu co przed chipem to jest szansa ze spadnie, bo szybciej samochod sie wkreca i przez to mniej wciskasz gaz, ale jak bedziesz cisnal bardziej to nie ma cudow, moc skads musi sie wziasc

szumek5837 pisze:ktry pisze:Mi robiła firma < http://www.autoseba.pl > okolice wroc. Jestem zadowolony moc plus DPF OFF. Polecam to już któreś auto z kolei w przeciągu kilkunastu lat.
WoW: "VW Golf 6 1,6TDI 2012r 105KM wyszło 161KM i 304NM" - takiego wyniku jeszcze nie widziałem..ale to już chyba pod ekstremum podchodzi..

Wieslaw_19 pisze:Koledzy zajmuje sie elektroniką, uczę sie samochodowej. Do programowania pamieci, procesorów mam narzedzia. Wiec raczej nie bedzie problemu tylko kwestia lokalizacji wsadu do sterownika.
do tego na 4-rce można jechać ok 180km/h przy 4tyś obr.lkgh pisze:Taaaaaaa, cuda Panie
Auto wypala filtr i jeszcze mniej spala. Moze jak ktos wlozy tam jeszcze ze dwa, trzy filtry i wlaczy caly czas wypalanie to paliwo w baku bedzie sie pojawiac zamiast z niego znikac.
Panowie, w życiu jest tyle prawdy ile matematyki