Regulamin forum Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Witam, ja bym też bardzo prosił o przesłanie mi na adres mailowy instrukcji. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa 6 1.6 TDI wersja Match
-- 17 sty 2016, 07:41 --
Witam, ja bym też bardzo prosił o przesłanie mi na adres mailowy instrukcji. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa 6 1.6 TDI wersja Match. Mój adres to: guzynski@poczta.onet.pl Dzięki.
Witam wszystkich użytkowników forum, jeśli byłaby taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie instrukcji obsługi Golfa 6 w formie elektronicznej na adres: mw3322@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Witam wszystkich użytkowników. Także dołączam się do prośby o instrukcję elektroniczną do golfa 6 na adres: marcinwalos@wp.pl Z góry dzięki i pozdrawiam.