Pit pisze:Na forum bezwypadkowy.net ogłasza sie pełno ludzi, rzeczoznawców, którzy przeprowadza oględziny.
ja korzystałem 3 razy z takiej usługi i były robione profi, jedna mialem nawet za free
Pit wielkie dzięki
Moderator: rafaello
Pit pisze:Na forum bezwypadkowy.net ogłasza sie pełno ludzi, rzeczoznawców, którzy przeprowadza oględziny.
ja korzystałem 3 razy z takiej usługi i były robione profi, jedna mialem nawet za free
Silnik pracuje równo oraz cicho , a koło dwumasowe nie daje o sobie znać.
lukash pisze:Zastanawia mnie też ten wpis w ogłoszeniu:
Silnik pracuje równo oraz cicho , a koło dwumasowe nie daje o sobie znać.
Jeśli dobrze kojarzę to CAXA z manualną skrzynią nie ma koła dwumasowego.
LUKI pisze:sprzedający nie będzie oszukiwać bo radio maryja ustawione
Skoro ma 0,24 grubość lakieru to po prostu drugi raz przelakierowany element, zapewne podrapany/porysowany w transporcie do salonu to się zdarza i to dość często...suchy pisze: no i te poprawki lakiernicze trzeba sprawdzić...
suchy pisze:To jeszcze dopytam o to ogłoszenie: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yfi4B.html
Tylko niewiele opinii czytałem na temat wersji 160 :/ no i te poprawki lakiernicze trzeba sprawdzić...
Pit pisze:DSG i skóra to głównie auta ze stanów a one w całości nie sa przywożone.
Auta ze stanów mozna sprawdzić, większość ma historie.
Najlepiej zalogowac sie na forum bezwypadkowy.net, założyć temat z autem, podac vin i czekać na rozkodowanie.
Jak szukałem poprzedniego auta które wychodziło na stany to bardzo mi pomogło to forum. Często sa nawet zdjęcia jak auto było uszkodzone.
W tym przypadku widac ze przod był uszkodzony bo jest nieoryginalny zderzak przedni.