Witam
Czekam już dwa tygodnie na felgi zamówione w serwisie vw (miały być dostarczone w ciagu 2 dni).
Moja cierpliwość sie skończyła, gdzie jest dbanie o klienta? Pełen olew ...
Zatem moje pytanie: jakie polecacie felgi, które będę mógł założyć do GTI - powinny być 17 lub 18 5x112 ET 51.
Jakie ewentualne inne rozmiary, ET bedą pasować - nie znam sie. Może ktoś z was, waszych znajomych chce sprzedać, widzieliście ciekawe aukcje Allegro, znacie fajny sklep internetowy?
Muszę rownież kupić opony, więc nie chce kupować felg 500 zł/ sztuka.
Proszę poratujcie mnie, mam już dość czekania i szukania-zima coraz bliżej ...
Pozdrawiam
Felgi do GTI
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.
Pamiętaj:
Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
barthez
- Sympatyk
- Auto: VW golf 6
- Engine: 2.0 tsi
- Localization: Warszawa
Re: Felgi do GTI
Z ciekawości za ile były zamówione felgi w VW, skoro nie chcesz zapłacic za felge 500 pln? 
barthez pisze:Z ciekawości za ile były zamówione felgi w VW, skoro nie chcesz zapłacic za felge 500 pln?
Nie wiem jakie chcesz felgi, których wartość nie przekracza 500 zł
Pozdro
-
tmk84
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 GTI
- Engine: 2.0tsi
- Localization: Krakow
na zimę zdecydowanie polecam 17'' a nawet 16''