rafaello20 pisze:Elegancko wygląda ten zderzak i progi, chyba kiedyś też się skuszę na taki zestaw....
Jak już to do zderzaka muszą być te progi bo inaczej będzie lipnie wyglądało
rafaello20 pisze:Elegancko wygląda ten zderzak i progi, chyba kiedyś też się skuszę na taki zestaw....

Mars pisze:Kurde wszyscy już letnie a ja dalej mam przeczucie ze coś przymrozi niedługo:x
MlodyB7 pisze:Mars pisze:Kurde wszyscy już letnie a ja dalej mam przeczucie ze coś przymrozi niedługo:x
Nie ty jeden.Ja tez mam mrozne noce caly czas a wdzien cieplo.W net zapowiadaja ochlodzenie i mozliwe opady sniegu znowu takze mnie tez korci ,ale narazie czekam do konca marca a potem sie zobaczy.
Furka ladna.Fajnie wyglada przedni zderzak no i felunek ladny.Mam wrazenie ,ze ciutka za wysoko siedzi.Masz jakies obnizenie ?
MlodyB7 pisze:Mars pisze:Kurde wszyscy już letnie a ja dalej mam przeczucie ze coś przymrozi niedługo:x
Nie ty jeden.Ja tez mam mrozne noce caly czas a wdzien cieplo.W net zapowiadaja ochlodzenie i mozliwe opady sniegu znowu takze mnie tez korci ,ale narazie czekam do konca marca a potem sie zobaczy.
Furka ladna.Fajnie wyglada przedni zderzak no i felunek ladny.Mam wrazenie ,ze ciutka za wysoko siedzi.Masz jakies obnizenie ?
Mars pisze:Kurde a ja myślałem że to do mnie bo zacytowany mój tekst był ..facepalm:d
cairalan pisze:Mars pisze:Kurde a ja myślałem że to do mnie bo zacytowany mój tekst był ..![]()
Jedno pytanie - dwie odpowiedzi

Mars pisze:No i teraz jest kosa! Wydechu nie musisz zmieniac bo ten od GTD raczej nic Ci nie da,mozesz sama koncowke podwojna wspawac.

Ezop pisze:Zderzak na plus,ale lotka chyba źle siedzi z prawej strony.
Mars pisze:No jak wydech okazja to rozumiem! Powiem szczerze że kiedyś podobały mi się bardziej te ciemniejsze ledy z wersji 35/r ale teraz stwierdzam że te też bdb wyglądają!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka