Golf VI 1.2 TSI opinie
Moderator: rafaello
Regulamin forum
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
wogo
- Nowicjusz
- Auto: Golf Variant VII
- Engine: 1.4 TSI 140KM
- Localization: Lublin
Golf VI 1.2 TSI opinie
podzielcie się szanowni forumowicze doświadczeniami z takim silnikiem jak w temacie . Szukam szósteczki do jazdy po mieście i o 1.4 TSI wiem prawie wszystko z forum
ale nie odrzucam też wersji słabszej . Miałem możliwość zrobienia jazd testowych 1.2 105 KM i wypadł zupełnie przyzwoicie ( lepiej przyspieszał niż 105 KM w 1.6 TDI którym wtedy akurat jeździłem). Samochód nie będzie nowy wiec przebiegi zazwyczaj są od 100 do 140 tys km . Na co uważać z tym motorem ?
-
wogo
- Nowicjusz
- Auto: Golf Variant VII
- Engine: 1.4 TSI 140KM
- Localization: Lublin
Re: Golf VI 1.2 TSI opinie
i nikt nie ma żadnych uwag do tego motoru ?
- szumek5837
- Stały Bywalec
- Auto: Renault Laguna Coupe
- Engine: FR4T 2.0T
- Localization: Koszalin