Mycie, czyszczenie, polerowanie lub innego rodzaju odświrlanie naszych samochodów
Regulamin forum Korekta lakieru, polerowanie, konserwacje, mycie, pranie , woski, płyny, glinki i inne kosmetyki samochodowe oraz zasady i sposobu utrzymania naszych samochodów w nienagannym stanie.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Witam wszystkich Problem trochę blachy ale może ktoś z was miał podobny problem i jakoś sobie z tym poradził. Gdy kupiłem swoją golfine gałka była w takim stanie i nie wiem czy da się te ryski jakoś usunąć?
No chciałem wymienić na gałkę z gtd7 ale okazało się że musiałbym coś tam skracać i się bawić i stwierdziłem ze odpuszczę No dobra to chyba wszystkie opcje ale jeśli ktoś miałby inny pomysł to czekam... Dzięki za pomoc Wlado!
Przerabialem to juz tylko u mnie bylo mniej rysek i byly plytki.Kupilrm Disiplex do usuwania rys i prawie wszystkie usunalem.Z ciekawosci ile asz juz na blacie???
Panowie trochę odświeże temat. Bo tego disiplexu w żadnym komisie nie mogłem znaleźć ale znalazłem pastę autosol.Myślicie ze coś zdziała ta pasta na te ryski czy mogę tylko zaszkodzić ?