Witam,
znacie może jakieś źródła lub firmy, które oferują dobrej jakości folię przyciemniającą lampy? Chciałbym przyciemnić na nowo tylne lampy bo aktualna folia odchodzi (kupiona na allegro - największy syf jaki można dostać)?
Pozdrawiam.
Przyciemnianie lamp
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- kubajabko
- Aktywny
- Auto: Golf VI Variant
- Engine: 2.0 TDI CBDB
- Localization: Krk Jaworzno
Re: Przyciemnianie lamp
Sporo osób bierze ze sklepu odjazdowenaklejki.pl i patrząc po efektach to folia wydaje się być bardzo dobra. Sam nie miałem styczności z nimi chociaż powoli coś planuję w tym temacie
(o ile dobrze pamiętam to nawet WrapCollabo brało od nich folie na halogeny, czyli pewnie są dobre)
-
dc-luck
- Nowicjusz
- Auto: Golf 6 GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Bielsko
Podjedź do MD CARBON - Bielsko(Komorowice) za 30 zł bodajże ma już w porządku jakosc.
- jago1234
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 205KM
Ta folia, która aktualnie mam na światłach jest właśnie z MD Carbon i szczerze nie polecam 
czy ktoś próbował i ma patent jak przyciemnić normalne lampy ledowe tylne z GTI/GTD do takich jak były w R? obecnie mam zwykłe lampy w wersji highline i jak tak przykładam to wychodzi że moje zwykłe są jakby bardziej wiśniowe i ciemniejsze w porównaniu z tymi ledowymi co dorwałem
- jago1234
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 205KM
Ja miałem przyciemnione lampy ledowe w GTD folią z Allegro, jakościowo kiepska, bo odchodziła za chwile, ale efekt był w miarę fajny, lampy wyglądały prawie tak samo jak w R.
Na zdjęciu oryginalne lampy R i przyciemnione z GTD:

Na zdjęciu oryginalne lampy R i przyciemnione z GTD:

-
lkgh
- Stały Bywalec
- Auto: golf VI
- Engine: 2.0 TDI 175koni
- Localization: Haarlem
takie lampy mozna kupic dymione, folia to zawsze zly pomysl