MK6 - 1.4 122KM - 2011 Highline white
Regulamin forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Marka/Model: np. VW Golf 6 GTI
Rok produkcji: np. 2011
Silnik/Pojemność/Moc: np. 2.0 TSI 210KM (CCZB)
Zdjęcie - prezentujące samochód w dość przyzwoitej rozdzielczości
- Kolor: np. niebieski grafit perłowy
Wyposażenie: np. Highline + pakiet 990 + pakiet zimowy + zawieszenie DCC + kamera cofania
Układ napędowy: np. DSG
Zawieszenie: np. 19'' Talladega
Car Audi: np. NAVI RNS 510 Dynaudio Excite
Opis: np. Auto odebrane w maju, w planach mam zmianę wydechu
i inne ciekawe informacje
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- lynx07
- Stały Bywalec
- Auto: Golf VI GTI
- Engine: 2.0 TSI 210KM
Re: MK6 Highline white 1.4 122KM
Biały Golf jednak pięknie wygląda
Też się zastanawiałem z początku nad takim kolorem 
lynx07 pisze:Biały Golf jednak pięknie wyglądaTeż się zastanawiałem z początku nad takim kolorem
Dzięki
Pozdro
- lynx07
- Stały Bywalec
Małe spotkanie z kolegą na.......... myjni 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- lynx07
- Stały Bywalec
Black & White
Pięknie 
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Gdyby nie felgi to powiedziałbym że fajny fotomontaż, z przesunięciem obiektu w negatywie 
Czyżby tam fluffy na płocie się szuuuszył
My TSI
golf6.pl pisze:Gdyby nie felgi to powiedziałbym że fajny fotomontaż, z przesunięciem obiektu w negatywie
Hahahah jak rozpoznajesz środki czystości, to już jest dobrze
Kolega od czarnucha także został zarażony detailingiem Pozdro
- marrcin
- Stały Bywalec
- Auto: VW GOLF VI
- Engine: 1.4TSI 122KM CAXA
- Localization: Sosnowiec
Czym myliście te fury? Ja byłem 2 dni temu kupić środki do mycia i jestem ciekaw waszych.
marrcin pisze:Czym myliście te fury? Ja byłem 2 dni temu kupić środki do mycia i jestem ciekaw waszych.
W dziale Pytania / Porady / Opinie jest wątek Jakie polecacie środki czystości tam opisałem troszeczkę czym i jak
Miłej lektury
Pozdro
Białas ma nowego właściciela
Mam nadzieję że będzie dbał
Pozdro
Mam nadzieję że będzie dbał Pozdro
- lynx07
- Stały Bywalec
Re: MK6 - 1.4 122KM - 2011 Highline white
Rozstania z autkiem bywaja czasem bolesne, wiem cos o tym.. No ale teraz czekamy na prezentacje Twojego nowego pojazdu 
- kakaruto
- Mieszkaniec
tomekb29 pisze:Białas ma nowego właścicielaMam nadzieję że będzie dbał
![]()
Pozdro
Olaboga, no i w końcu ten dzień nastał. Zaproś nowego właściciela na forum a Ty pochwal się siódemką - oj coś mi się zdaje że trzeba będzie utworzyć dział dla siódemek
My TSI
- lynx07
- Stały Bywalec
kakaruto pisze:tomekb29 pisze:Białas ma nowego właścicielaMam nadzieję że będzie dbał
![]()
Pozdro
Olaboga, no i w końcu ten dzień nastał. Zaproś nowego właściciela na forum a Ty pochwal się siódemką - oj coś mi się zdaje że trzeba będzie utworzyć dział dla siódemek
Pewnie niedlugo powstanie nowe forum dla 7 gen i kolega sie tam przeniesie. A tak niedawno nasze 6 dopiero wchodzily na rynek, ale ten czas szybko plynie...
kakaruto pisze:tomekb29 pisze:Białas ma nowego właścicielaMam nadzieję że będzie dbał
![]()
Pozdro
Zaproś nowego właściciela na forum
Nowy właściciel mieszka za zachodnią granicą
czekam trochę , jest sygnał że części jest dużo wadliwych. Chwilę poczekam dam czas na poprawę jakości.Re: MK6 Highline white 1.4 122KM
lynx07 pisze:kakaruto pisze:tomekb29 pisze:Białas ma nowego właścicielaMam nadzieję że będzie dbał
![]()
Pozdro
Pewnie niedlugo powstanie nowe forum dla 7 gen i kolega sie tam przeniesie. A tak niedawno nasze 6 dopiero wchodzily na rynek, ale ten czas szybko plynie...
Pewnie niedlugo powstanie nowe forum dla 7 gen i kolega sie tam przeniesie.
Jak nikt mnie nie wyrzuci to chętnie pozostane
- kakaruto
- Mieszkaniec
tomekb29 pisze:Jak nikt mnie nie wyrzuci to chętnie pozostane
, już ja dopilnuję żeby nic się nie zmieniło tomekb29 pisze:MK VII jeszcze nie mamczekam trochę , jest sygnał że części jest dużo wadliwych. Chwilę poczekam dam czas na poprawę jakości.
Czyżby GTI w mk6 się kroiło, czy może sroczka
My TSI
- lynx07
- Stały Bywalec
Tez jestem ciekaw co to bedzie, mam nadzieje ze niedlugo sie dowiemy 
lynx07 pisze:Tez jestem ciekaw co to bedzie, mam nadzieje ze niedlugo sie dowiemy
Jak już kupię to się pochwalę
wierny marce Pozdro
Albo raczej rabatom ;p
mich pisze:Albo raczej rabatom ;p
Ale to chyba nie zarzut ?
Trzeba było się uczyć
Wcześniej nie miałem rabatów a także jeździłem Golfami nie swetrami
Druga sprawa, poza Audi A3 w tej klasie nic nie jest w stanie konkurować z wykonaniem wewnętrznym jak i zewnętrznym designem, nawet przy tych wszystkich bolączkach jakie nieraz trapią nasze auta. Tak więc WIERNY MARCE
Rabat jest dodatkowym bodźcem do zakupu. Jednak gdybym posiadał rabaty np. Toyoty czy Renault lub wielu innych marek w tej klasie nie zdecydował bym się na ich zakup, nie odpowiadają moim wymaganiom.Pozdro
kakaruto pisze:tomekb29 pisze:Jak nikt mnie nie wyrzuci to chętnie pozostane, już ja dopilnuję żeby nic się nie zmieniło
![]()
Dziękuję bardzo

Tomekb 29, oczywiście , że nie jest to zarzut. Bardzo dobrze, że masz możliwość kupowania aut vw z takimi rabatami. Od jakiegoś czasu są rabaty dla grup zawodowych, a więc coraz więcej z nas będzie mogło kupić kolejnego vw z większymi rabatami niż do tej pory 
Oglądałem wczoraj golfa z tym podstawowym radiem o przekątnej 5 cali i powiem Wam, że kiepsko to wygląda przy tak dużej desce rozdzielczej... Przy okazji zobaczyłem sobie jeszcze raz nowe A3 i moim zdaniem Golf ,jako całość, jest o wiele bardziej ciekawy od tego A3.
Oglądałem wczoraj golfa z tym podstawowym radiem o przekątnej 5 cali i powiem Wam, że kiepsko to wygląda przy tak dużej desce rozdzielczej... Przy okazji zobaczyłem sobie jeszcze raz nowe A3 i moim zdaniem Golf ,jako całość, jest o wiele bardziej ciekawy od tego A3.
mich pisze:Tomekb 29, oczywiście , że nie jest to zarzut. Bardzo dobrze, że masz możliwość kupowania aut vw z takimi rabatami. Od jakiegoś czasu są rabaty dla grup zawodowych, a więc coraz więcej z nas będzie mogło kupić kolejnego vw z większymi rabatami niż do tej pory
mich pisze:Tomekb 29, oczywiście , że nie jest to zarzut.
Żartowałem
Od jakiegoś czasu są rabaty dla grup zawodowych, a więc coraz więcej z nas będzie mogło kupić kolejnego vw z większymi rabatami niż do tej pory
Muszą coś robic , aby sie auta sprzedawały, pomijam fakt ze cena za golfa w Highline to jakiś kosmos, śmieszna jest np. sprawa że za autoalarm trzeba płacić
pewnie znowu będę robic dogodne pakiety typu 990.Re: MK6 - 1.4 122KM - 2011 Highline white
Cena wydaje się być całkiem ok i nie odbiega od ceny mk6.