Witam wszystkich przekopałem Forum i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Potrzebuję numery OE odblasków tylnego zderzaka do Golfa VI R-line.
Dzwoniłem dziś do serwisu wytłumaczyłem panu że nie potrzebuje do zwykłego zderzaka ani nie do r20 nie do GTI
Tylko konkretnie do R-line. Pan z serwisu mnie załatwił gdyż powiedział że do R-line są dwa rodzaje. Lift czy przed Liftem.
Wiec moje pytanie. Czy r-line zderzak tył miał lift czy nie i jeżeli nie to niech mi ktoś pomoże z numerami OE tych odblasków i zaślepki haka do holowania.
Zderzak tył R-line
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
zx9r1
- Nieśmiały
- Auto: Golf VI R-line
- Localization: Turek
Zderzak tył R-line
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Re: Zderzak tył R-line
Litości wystarczy użyć wyszukiwarki, a panu z aso powiedz ze jest niedouczony....
post38895.html?hilit=zderzak%20r%20line#p38895
post38895.html?hilit=zderzak%20r%20line#p38895