Witam,
kilka dni temu zakupiłem z aliexpress radyjko z androidem do swojego golfa i mam do Was pytanie...
może ktoś z Was wie jak jest zrestartować je do ustawień fabrycznych ? Tz hard reset ?
Bo z pozycji systemu Android gdy wybieram pozycję Reset Factory nie mogę tego zrobić, wyskakuje mi tylko komunikat: "If you restore to factory mode, the third-party softwares will be deleted, and the current... " wpisuje yes, ok, ale nic to nie daje (w sensie nic się nie dzieje, okienko z komunikatem po prostu tylko znika), zero efektu.
Może ktoś z Was podpowie ?
Może ktoś również wie gdzie znalazł bym najnowszy soft do tego radia ?
Z góry dzięki
Jak wykonać Hard Reset w zamienniku RNS 510
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
cieplolubny
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 CGGA
- Localization: Olsztyn
Jak wykonać Hard Reset w zamienniku RNS 510
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2016, 20:33 przez cieplolubny, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahu
- Sympatyk
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 1.8 TSI CDAA
- Localization: Warszawa
Re: Jak wykonać Hard Reset w zamienniku RNS 510
Cześć!
Na pierwszym zdjęciu widać pole tekstowe. Czy po kliknięciu na nie masz możliwość wpisania kodu zabezpieczającego?
W moim mam dwa PINy:
Extra settings: 123456
Developer: 7890
Jeśli to nie pomoże, to napisz bezpośrednio do sprzedającego. On też powinien dać Ci namiar na aktualizacje itp.
Powodzenia!
Na pierwszym zdjęciu widać pole tekstowe. Czy po kliknięciu na nie masz możliwość wpisania kodu zabezpieczającego?
W moim mam dwa PINy:
Extra settings: 123456
Developer: 7890
Jeśli to nie pomoże, to napisz bezpośrednio do sprzedającego. On też powinien dać Ci namiar na aktualizacje itp.
Powodzenia!
Mój Golf VI 1.8 TSI http://forum.golf6.pl/vw-mk6-profil/vw-golf-6-1-8-tsi-2009-t2945.html