Kto z Was drodzy forumowicze przyciemniał szyby ( Variant ) na terenie 100licy? Jaki orientacyjnie koszt i jaki warsztat polecacie? Pytam bo po porzednim modzie w Fabi mam baaardzo złe doświadczenia ( połamane zaczepy etc )
Pozdro
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
XenosagaII pisze:
W wawie podobno bardzo dobrze robią na ulicy samolotowej przy rondzie Grochowska/płowiecka/ostrobramska.

Jerry pisze:Do Was koledzy mam ogromną prośbę: trzymajcie kciuki bo moja żona ma na czwartek termin porodu, jak się zacznie wcześniej a ja w warsztacie z szybami . . .
i za żonę
1 6 D pisze:Nigdy nie widziałem żeby folia była ładnie na/przy czarnych kropkach położona, w sposób niewidoczny lub estetyczny.
Jerry pisze:Z polecenia kolegi XenosagaII Golf jutro parkuje na Lotniczej vel Samolotowej na ściemnianie
Efekty prac wrzucę na forum. Do Was koledzy mam ogromną prośbę: trzymajcie kciuki bo moja żona ma na czwartek termin porodu, jak się zacznie wcześniej a ja w warsztacie z szybami . . .
Świat się wywróci do góry nogami prze najbliższy miesiąc 
Ale w końcu mam kubełek Sparco w samochodzie . . . szkoda że z tyłu
Po starych znajomościach otrzymaliśmy jako Forum rabat na Górczewskiej 1 6 D pisze:Od niedawna jest fabryczna opcja przyciemnienia do 90% tylnych szyb.
- chodź moim zdaniem 80% to jest maksymalna wartość przyciemniania - aby sąsiedzi nie myśleli że dorabia się na cmentarzu marmi pisze:Kakaruto u ciebie to akurat bezproblemowo, bo masz drzwi z tyłu i wyjęcie szyby nie nastręcza żadnych problemów...
marmi pisze:Co do folii ok jak się da nos na szybę od zewnątrz to widać kilka mikroskopijnych kropek ale bez przesady że wygląda to jakoś źle, bo trzeba się temu przyjrzeć żeby dostrzec,
marmi pisze:co do widoczności od środka to ja nie ma żadnych problemów i nie odczuwam żebym widział coś gorzej jak w aucie bez folii...
marmi pisze:Zresztą Kakarutowidziała u mnie na aucie folię na przednich szybach jest dość jasna bo przyciemnienie to ok 40% a jak byłem na badaniu technicznym u znajomego to przepuszczalność światła wynosiła ok 30%...