Ostatnio okleiłem w swoim białym Golfie dach i dokładkę zdarzaka na czarny połysk , jak dla mnie wyszło spoko zastanawiam się nad oklejeniem jeszcze lusterek , wrzucę foto jak wrócę do domu , to doradzacie mi co by jeszcze z tym zrobić ☺
Oklejamy dach i dokładkę Golf 6 GTI
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Oklejamy dach i dokładkę Golf 6 GTI
Witam
Ostatnio okleiłem w swoim białym Golfie dach i dokładkę zdarzaka na czarny połysk , jak dla mnie wyszło spoko zastanawiam się nad oklejeniem jeszcze lusterek , wrzucę foto jak wrócę do domu , to doradzacie mi co by jeszcze z tym zrobić ☺

Ostatnio zmieniony 23 sty 2017, 20:08 przez kamill, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zwracaj uwagę w jakim dziale umieszczasz posty, raczej nie chodziło Ci o mk7 ;)
Powód: Zwracaj uwagę w jakim dziale umieszczasz posty, raczej nie chodziło Ci o mk7 ;)
- Mars
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 170km
- Localization: PL
Re: Oklejamy dach i dokładkę Golf 6 GTI
wyszlo fajnie, lusterka tez bym dal na czarno, duzo roboty przy oklejaniu dokladki?
Trochę zabawy jest , ale jak masz dobrej jakości folie to dasz radę chodzi o to żeby ładnie układała ☺
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Kris24 pisze: to doradzacie mi co by jeszcze z tym zrobić ☺
Cały na czarno to będzie przepiękny, a tak to co najwyżej będzie tylko piękny

My TSI