Witam
Mam taki problem założyłem DRL z R-ki do mojego Rocco wszystko działa tak jak ma działać jedyny problem to błedy na komputerze da się to jakoś zrobić żeby zniknęły?
DRL z R20 działają poprawnie ale jest błąd na komputerze
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
DRL z R20 działają poprawnie ale jest błąd na komputerze
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017, 16:18 przez Almighty, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę na przyszłość o precyzyjniejsze tytułowanie nowego wątku. Tytuł "DRL R20 błąd" - nie spełnia wymogów reg. pkt. 4
Powód: Proszę na przyszłość o precyzyjniejsze tytułowanie nowego wątku. Tytuł "DRL R20 błąd" - nie spełnia wymogów reg. pkt. 4
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
Re: DRL z R20 działają poprawnie ale jest błąd na komputerze
A jakie błędy ?
kodowanie VCDS. Szczegółów nie znam, ale jest temat o wymianie zderzaka na R20 i pewnie tam są podane wskazówki do kodowania.
Błąd od świateł przeciwmgielnych i dziennych pisze na komputerze ze nie działają