Ktoś się orientuje jak ściągnąć i jaki jest ew. koszt tego czarnego plastiku obok świateł przeciwmgielnych?
W dniu dzisiejszym golf został potraktowany lodem , który zjechał z auta jadącego z naprzeciwka. Plastik delikatnie odchodzi jak się za niego pociągnie. Na chwilę obecną brak innych szkód.
Plastik otaczający światło przeciwmgielne.
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Plastik otaczający światło przeciwmgielne.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, 18:49 przez mich, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Plastik otaczający światło przeciwmgielne.
pociagnac do siebie, stanowczo ale uwazaj by nic nie polamac.. i staraj sie rownomiernie z kazdej strony ciagnac..
Jakie tam są zaczepy? Od tego uderzenia zewnętrzna cześć tego plastiku przy delikatnym pociągnięciu odchodzi, a prawa część trzyma się dobrze. Jest możliwe, że jakiś zatrzask się oberwał?
-
rockmachine
- Sympatyk
- Auto: VW golf VI
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: dolnoslaskie
najlepij wyjac halogen i dopiero bawic sie z tym plastikiem lepszy dostep.
jak chcesz najpierw wyjac halogen?
Jezeli plastik lata luzno to albo zle wsadzony jest, albo polamany.. choc ja mam z 2 zatrzaski polamane i trzyma bardzo dobrze.
Jezeli plastik lata luzno to albo zle wsadzony jest, albo polamany.. choc ja mam z 2 zatrzaski polamane i trzyma bardzo dobrze.