Zakup foteli Golf VI GTI 3D
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
lizard666
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf VI GTI
- Engine: CDLF
- Localization: Wroclaw
Zakup foteli Golf VI GTI 3D
Witam, mam do kupienia fotele do Golfa VI GTI poniewaz mój niestety sie delikatnie wykrzywił po wypadku i facet wyslał mi zdjecie kostek które odchodza od fotela kierowcy, problem w tym ze ja posiadam 3 kostki (2 małe 1 duza) a u niego sa tylko 2 małe. Czy wie ktos od czego jest ta duza kostka? Zdjecia w załączniku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ryba113
- VIP
- Auto: VW Golf 6 Bifuel
- Engine: BGU 1.6 74 kW
- Localization: CT NO EL
Re: Zakup foteli Golf VI GTI 3D
Od podgrzewania
-
lizard666
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf VI GTI
- Engine: CDLF
- Localization: Wroclaw
Dzięki wielkie za odpowiedz, a moze orientuje sie ktoś czy stelaż od zwyklego fotela 3D bedzie taki sam jak w GTI? Gdzieś coś czytałem ze rożni sie tylko gąbkami
- ryba113
- VIP
Tak ten sam.
-
rafal0818
- Nieśmiały
- Auto: Passat variant
- Engine: 1.6 tdi 105 km
- Localization: lodz
Mam prośbę. To jest kostką od airbag.Jak rozebrać tą kostkę i wyjąć piny? Nie bardzo wiem jak zdjąć to czarne zabezpieczenie.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

- ryba113
- VIP
Musisz mieć wyjmaki by wyciągnąć piny. Lub ciąć i lutowac ale w przypadku poduchy bym tak nie robił.
-
rafal0818
- Nieśmiały
- Auto: Passat variant
- Engine: 1.6 tdi 105 km
- Localization: lodz
Wiem. Ale do wyjecia tego czarnego zabezpieczenia chyba nie potrzeba wyjmaków?
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Kostka jako taka jest nierozbieralna... koło czarnego zabezpieczenia masz różowy kawałek plastiku to zabezpieczenie pinów, wyjmujesz go kawałek i potem albo cieniutkimi igłami kombinujesz albo masz wyjmowaki do pinów...
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
marmi pisze:Kostka jako taka jest nierozbieralna... koło czarnego zabezpieczenia masz różowy kawałek plastiku to zabezpieczenie pinów, wyjmujesz go kawałek i potem albo cieniutkimi igłami kombinujesz albo masz wyjmowaki do pinów...
Agrafka lepsza ale wyjmaki rulezz
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka