mam gorącą prośbę dla posiadaczy golfa Vi Variant. Otóż chcę przykleić napisy TDI oraz BLUEMOTHION na tylnej klapie i potrzebuję pomiarów , w którym miejscu(tzn ile cm od prawej, ile cm góry itp) co gorsza literki są każda osobno więc również ile mm odstępu między literami. Z góry dzięki, pozdrawiam.
Gdzie przykleić TDI i BLUEMOTION na tylnej klapie Varianta
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK6/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
- kameleon
- Nowicjusz
- Auto: VWgolf6 Variant
- Engine: 1.6 tdi
- Localization: Szczecin
Gdzie przykleić TDI i BLUEMOTION na tylnej klapie Varianta
Witam
mam gorącą prośbę dla posiadaczy golfa Vi Variant. Otóż chcę przykleić napisy TDI oraz BLUEMOTHION na tylnej klapie i potrzebuję pomiarów , w którym miejscu(tzn ile cm od prawej, ile cm góry itp) co gorsza literki są każda osobno więc również ile mm odstępu między literami. Z góry dzięki, pozdrawiam.
- kameleon
- Nowicjusz
- Auto: VWgolf6 Variant
- Engine: 1.6 tdi
- Localization: Szczecin
Re: Gdzie przykleić TDI i BLUEMOTION na tylnej klapie Varian
Czy ktoś pomoże?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
michael_1
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Warszawa
Popatrz po ogłoszeniach jak mają przyklejone, mniej więcej dopasujesz. A jak bedzie 5mm różnicy to też nic sie nie stanie 
-
Maciek
- Forumowicz
- Engine: CAYC 1.6TDI
- Localization: Mikolajki
potrzebujesz tych informacji nadal, co prawda mam hatchbacka ale BlueMotion i TDI
-
mzeberek
- Sympatyk
- Engine: CGGA 1.4 59kW
- Localization: Grójec

Wymiar -a- = 5 mm
Dolna krawędź napisu na wysokości dolnej krawędzi kierunkowskazu w tylnym świetle -1-.
Wymiar -b- = 8 mm
Odstęp dolnej krawędzi napisu od emblematu, jeśli zamontowano.

Wymiar -a- = 25 mm
Dolna krawędź napisu na wysokości dolnej krawędzi tylnego światła -1-.
Maciek