Hyundai Kona
https://www.youtube.com/watch?v=evRoc_b86V0
Kia Stonic
https://www.youtube.com/watch?v=7xug3OBrWj
Jak wam się podobają? Konkurencja raczej dla Juke, Captura i 2008...
Koreańczycy atakują SUVami - Hyundai Kona i Kia Stonic
Regulamin forum
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- szumek5837
- Stały Bywalec
- Auto: Renault Laguna Coupe
- Engine: FR4T 2.0T
- Localization: Koszalin
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Re: Koreańczycy atakują SUVami - Hyundai Kona i Kia Stonic
Naprawdę ciekawe. Dobrze, że to nie jest mój segment, bo miałbym problem w wyborze którejś mydelniczki
.
Jeżeli chodzi o KIA, to generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wnętrzem tych samochodów. Jakiś czas temu miałem okazję pooglądać nową "żabcie" Dokera i gdyby to była niemiecka firma to bym powiedział Absolute spitzenklasse a tak mogę tylko po polsku stwierdzić (bo ni w ząb nie znam koreańskiego) - ReeWeeLaa.
Widzę że Hujdaj
, podobnie jak VW dobiera dość kontrowersyjną paletę kolorów do filmików promocyjnych - chyba się starzeje
, bo jakoś one do mnie nie trafiają.
Pomijając kolory, oba auta bardzo ciekawe, ale Tiguan i tak ciekawszy
PS. Niedawno miałem okazję pojeździć "(D)Żukiem" i to w diesel. Nie powiem bardzo zgrabne autko ... ale tylko w środku, bo ta stylistyka zewnętrzna to zdecydowanie nie moja baja.
Jeżeli chodzi o KIA, to generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wnętrzem tych samochodów. Jakiś czas temu miałem okazję pooglądać nową "żabcie" Dokera i gdyby to była niemiecka firma to bym powiedział Absolute spitzenklasse a tak mogę tylko po polsku stwierdzić (bo ni w ząb nie znam koreańskiego) - ReeWeeLaa.
Widzę że Hujdaj
, podobnie jak VW dobiera dość kontrowersyjną paletę kolorów do filmików promocyjnych - chyba się starzeje Pomijając kolory, oba auta bardzo ciekawe, ale Tiguan i tak ciekawszy
PS. Niedawno miałem okazję pojeździć "(D)Żukiem" i to w diesel. Nie powiem bardzo zgrabne autko ... ale tylko w środku, bo ta stylistyka zewnętrzna to zdecydowanie nie moja baja.
My TSI