Jak to zrobić - pomoc w obsłudze forum
Regulamin forum
Sprawy związane z organizacją forum. Prośby, wnioski i zażalenia związane z działaniem forum
Pamiętaj:
Sprawy związane z organizacją forum. Prośby, wnioski i zażalenia związane z działaniem forum
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Jak to zrobić - pomoc w obsłudze forum
Potrzebujesz pomocy związanej z obsługą forum tj. nie wiesz jak zamieścić post, utworzyć tematu, odebrać prywatną wiadomości, zmienić avatara, czy też inna funkcja, przycisk, operacja jest dla Ciebie tajemnicza a chcesz z niej skorzystać, ale nie wiesz jak - śmiało pytaj w tym temacie.
Obiecuje że na pewno ktoś odpowie.
Obiecuje że na pewno ktoś odpowie.
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
-
marjaw
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6 TDi 105KM
- Localization: silesia
Re: Jak to zrobić - pomoc w obsłudze forum
Jak zmienić opis tematu
- shark__
- Stały Bywalec
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Piekary Slaskie
Re: Jak to zrobić - pomoc w obsłudze forum :)
marjaw pisze:Jak zmienić opis tematu
Otwierasz wątek z tematem który założyłeś i w prawym górnym rogu masz przycisk "zmień" otwiera Ci się okno edycji 1 posta przewodniego a w nim masz frazę z tematem który możesz edytować.
-
Robert michal
- Niemowa
- Auto: VW GOLF 6
- Engine: 1.6 TDI BLUEMOTION
- Localization: England
Jak wstawić zdięcie
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Tu poszukaj odpowiedzi -> announces/faq-czyli-gdzie-czemu-po-co-i-jak-to-zrobic-t830.html
Jak dalej będzie problem, daj znać.
Jak dalej będzie problem, daj znać.
My TSI
- ALF
- Aktywny
- Auto: Touran 5T
- Engine: 20tdi
- Localization: B.B.
Ja robie jak w tym własnie opisie
udostepnij ,kopiuj łącze wklejam [img]....[/img] i nie widać na forum co robie żle?
udostepnij ,kopiuj łącze wklejam [img]....[/img] i nie widać na forum co robie żle?
Musisz wykonać wszystkie kroki, łącznie z podmianą dl=0 na raw=1
Jakby ktoś nie wiedział o czym rozmawiamy to tu jest kontekst
announces/faq-czyli-gdzie-czemu-po-co-i-jak-to-zrobic-t830.html#p10882
Jakby ktoś nie wiedział o czym rozmawiamy to tu jest kontekst
announces/faq-czyli-gdzie-czemu-po-co-i-jak-to-zrobic-t830.html#p10882
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
-
wrsdz
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: NL
Czesc
Pomoże ktoś dlaczego oprócz działu do przywitania sie nie moge nigdzie więcej pisać na forum ? Nowy użytkownik .
Bede wdzieczny za pomoc .
Wrsdz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pomoże ktoś dlaczego oprócz działu do przywitania sie nie moge nigdzie więcej pisać na forum ? Nowy użytkownik .
Bede wdzieczny za pomoc .
Wrsdz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Widzę, że problemem nie jest brak możliwości odpowiadania w tematach.
Jeżeli próbujesz tworzyć tematy z Tapatak, to pewnie są jakieś ograniczenia, które uniemożliwiają zakładanie nowych tematów w wybranych działach.
Spróbuj utworzyć temat w tradycyjny sposób - czyli bezpośrednio z przeglądarki. Tradycyjny sposób nie ma żadnych restrykcji na tworzenie nowych tematów lub odpowiadanie w istniejących, poza działem handlowym ale to tym możesz poczytać w regulaminach.
Jeżeli jednak jakiś cudem nie możesz odpowiedzieć w temacie lub utworzyć nowego, to proszę pokaż zrzut ekranu z dolną częścią działu/tematu w którym zamierzasz coś napisać.
Jeżeli próbujesz tworzyć tematy z Tapatak, to pewnie są jakieś ograniczenia, które uniemożliwiają zakładanie nowych tematów w wybranych działach.
Spróbuj utworzyć temat w tradycyjny sposób - czyli bezpośrednio z przeglądarki. Tradycyjny sposób nie ma żadnych restrykcji na tworzenie nowych tematów lub odpowiadanie w istniejących, poza działem handlowym ale to tym możesz poczytać w regulaminach.
Jeżeli jednak jakiś cudem nie możesz odpowiedzieć w temacie lub utworzyć nowego, to proszę pokaż zrzut ekranu z dolną częścią działu/tematu w którym zamierzasz coś napisać.
- Abes125
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Rumia
Hej, mam problem ze swoim tematem. Od jakiegoś czasu nie mogę edytować pierwszej strony i pozostałych moich postów.
Co może być przyczyną? Czy któryś z moderatorów mógłby z tym zadziałaś?
vw-mk6-profil/vw-golf-mk6-2-0-tdi-by-abes125-t4246.html
Co może być przyczyną? Czy któryś z moderatorów mógłby z tym zadziałaś?
vw-mk6-profil/vw-golf-mk6-2-0-tdi-by-abes125-t4246.html
Zapewne z powodu złamania zasad regulaminu (pkt. 2.7).
- Abes125
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Rumia
Skąd mam wiedzieć gdzie i kiedy popełniłem błąd?
Jak mogę odpokutować winę? - Co można zrobić żeby móc edytować posty?
Jak mogę odpokutować winę? - Co można zrobić żeby móc edytować posty?
- yox
- Banned
- Auto: VW Touran 1T2
- Engine: BXE 1.9 TDI
- Localization: UK
Abes125 pisze: Co można zrobić żeby móc edytować posty?
... zmienić forum

Abes125 pisze:Skąd mam wiedzieć gdzie i kiedy popełniłem błąd?
To jest półautomatyczny proces, który po uruchomieniu wykrył, że usunąłeś treść postu i zablokował możliwość edycji. Niestety mechanizm ten nie loguje daty operacji stąd nie powiem Ci kiedy taka operacja miała miejsce.
Abes125 pisze:Jak mogę odpokutować winę? - Co można zrobić żeby móc edytować posty?
Jestem otwarty na propozycje