ASO - PALMOWSKI - OLSZTYN
Regulamin forum
Opinie na temat jakości obsługi oraz usług świadczonych przez salony, komisy, warsztaty samochodowe, zarówno te autoryzowane jak i te nieautoryzowane
Uwaga:
Opinie na temat jakości obsługi oraz usług świadczonych przez salony, komisy, warsztaty samochodowe, zarówno te autoryzowane jak i te nieautoryzowane
Uwaga:
- Nowy temat należy utworzyć zgodnie z poniższą zasadą:
- Temat - [województwo][Warsztat/Salon/ASO/Komis] _nazwa_podmiotu_ - _miejscowość_
- Treść - nasza opinia, rada, przestroga, itp. informacja związana wizytą w danym salonie/komisie/warsztacie.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
MAPUS
- Sympatyk
- Auto: VW golf 6
- Engine: CAXA TSI
- Localization: OLSZTYN
ASO - PALMOWSKI - OLSZTYN
Dużo by o nich pisać, ale nie mogę na razie nić dobrego. Obecnie jestem w trakcie sporu, który będzie miał finał w sądzie. Czekam też na zajęcie stanowiska przez importera.
- Uncle Peter
- Sympatyk
- Auto: Golf 6
- Engine: CAXA
- Localization: WM
ASO-PALMOWSKI-OLSZTYN
Pod żadnym pozorem nie wolno pozwolić im myć auta, chyba, że lubicie nowe swirle na karoserii. Koniecznie należy też sprawdzić stan oleju po wymianie. Potrafią go nalać o pół litra za dużo czego dowód mam na fakturze po ostatnim przeglądzie. Najpierw będą z Was próbowali zrobić debili nie potrafiących sprawdzić poziomu oleju by na koniec przyznać się do tego, że w ich warsztacie pracują "kelnerzy". Kelnerzy, którzy twierdzą, że wprawdzie do Waszego auta dostępna jest aktualizacja oprogramowania ale nie wiedzą jak ją wgrać (sprawa sprzed ponad roku). Nie radziłbym też liczyć na to, że człowiek przyjmujący auto do serwisu jest zainteresowany tym co macie mu w tym momencie do powiedzenia. Od 2 miesięcy czekam na odpowiedź w pewnej sprawie i chyba się nie doczekam. Nie zdarzyło się jeszcze bym był u nich i nie widział przynajmniej jednego rozwścieczonego klienta. 2 razy ktoś nawet straszył ich ekipą TVN TURBO. Odradzam zdecydowanie zakup i serwisowanie auta w ASO PALMOWSKI.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
MAPUS
- Sympatyk
Re: ASO-PALMOWSKI-OLSZTYN
Masz rację jak zakończę z nimi to wszystko opiszę. A Pan Alfred dla zwykłego klienta jest nieosiągalny bo jak mnie poinformowano z zasady nie rozmawia z klientem od tego jest Pan Wojtek - kierownik serwisu, który chyba nie ma pojęcia, że to ty płacisz, a to on jest usługodawcą. Jeśli ktoś chce kupić samochód VW w dobrej cenie w rejonie Olsztyna to polecam Benepol, sam tam kupiłem i to dużo taniej niż u Palmowskiego niestety nie ma serwisu.
-
Donia
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4
- Localization: warminskomazurskie
Niestety (a moze stety) ale po tym jak potraktowali mojego znajomego (apropos kierowce zawodowego) ja swojego golfa kupilam w Brodnicy. Mieszkam akurat pomiędzy Brodnicą a Olsztynem i wybralam Brodnicę. Jak na razie o Olsztynie slysze tylko same złe rzeczy.
-
MAPUS
- Sympatyk
Ja odpuściłem sobie walkę z tym serwisem. Napisałem kilka pism do importera w Poznaniu i też nic. Oni nie maja wpływu na decyzje podejmowane przez ASO. A jak cyt. "wszystkie naprawy zapewne wykonywane są w ramach procedur VW". Z naciskiem na zapewne. Szkoda czasu. Jak kupisz samochód to radź sobie sam.
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
ASO VW/AUDI Oisztyn
Dzisiaj dostałem bardzo fajny telefon z ASO VW Olsztyn.
Zaproszenie na Dni Otwarte???
Do tego Darmowy przegląd Auta VW /Audi oraz bezpłatną wymianę opon .
Prezentacje modeli aut oraz jazdy próbne.
No szczerze powiem ze byłem bardzo zaskoczony tym telefonem od nich.
Co prawda jestem ich klientem jeśli chodzi o części zamienne.
Nie wiem jak jest u nich z obsługą serwisową bo nie byłem nigdy zmuszony korzystać z ich usług.
Ale jeśli chodzi o dostępność części i czas realizacji zamówienia zawsze byłem zadowolony.
Zaproszenie na Dni Otwarte???
Do tego Darmowy przegląd Auta VW /Audi oraz bezpłatną wymianę opon .
Prezentacje modeli aut oraz jazdy próbne.
No szczerze powiem ze byłem bardzo zaskoczony tym telefonem od nich.
Co prawda jestem ich klientem jeśli chodzi o części zamienne.
Nie wiem jak jest u nich z obsługą serwisową bo nie byłem nigdy zmuszony korzystać z ich usług.
Ale jeśli chodzi o dostępność części i czas realizacji zamówienia zawsze byłem zadowolony.
Baster
-
arthur7374
- Aktywny
- Auto: VW Golf 7 variant
- Engine: DADA
- Localization: Bruxelles
Re: ASO VW/AUDI Oisztyn
Piszesz o ASO Palmowski .Robiłem u nich cruis control w poprzednim variancie pełna profeska .A części przez telefon zamawiałem i nie było żadnego problemu.
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
Re: ASO VW/AUDI Oisztyn
Tak o nich mowa.
Czesci przez telefon zamawiam u nich i kurier przywozi za podraniem
Czesci przez telefon zamawiam u nich i kurier przywozi za podraniem
Baster
-
MAPUS
- Sympatyk
Re: ASO - PALMOWSKI - OLSZTYN
A ja byłem wczoraj po ofertę nowego golfa VII i niestety jeden sprzedawca nie miał czasu, a drugi udawał, że mnie nie widzi i rozmawiał przez telefon komórkowy. Więc nie kupię tam samochodu jeśli mają takie podejście do klienta. Właściciel się zmienił więc myślałem, że zmieniło się coś na plus. Podziękowałem za zainteresowanie i wyszedłem. Brawo - ASO VW!!!
-
Maciek
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CAYC 1.6TDI
- Localization: Mikolajki
Re: ASO - PALMOWSKI - OLSZTYN
ASO Olsztyn Auto Wimar Warmia jak najbardziej polecam miałem naprawianego golfa pod kolizji w której uderzyła w mnie straż, taka długa historia... jednak naprawa przebiegła znakomicie wykonana na nowych elementach dobrze spasowane i polakierowane. Pan Mariusz który to prowadził mi sprawę naprawy ze wszystkimpomagal zrobił kompletna relacje z naprawy itp. Przy okazji została wykonana akcja serwisowana z norma spalin silnik 1.6 tdi dostałem nawet woucher ma 100zl
Ps. Sorki za odkop tematu
Ps. Sorki za odkop tematu