BRUNO55 pisze:No i dzisiaj wpadły nowe felgi od GOLF-a VII wzór LYON wraz z nowymi oponami lato.
Do tego auto umyte i wysprzątane jak przystało na taką ładną pogodę.
A więc wiosna...i nowe mody czas zacząć.
BRUNO55 pisze:No i dzisiaj wpadły nowe felgi od GOLF-a VII wzór LYON wraz z nowymi oponami lato.
Do tego auto umyte i wysprzątane jak przystało na taką ładną pogodę.

BRUNO55 pisze:Decyzja o 3D została podjęta w związku z myślą że za rok by się prawdopodobnie okazało że czas na zmianę z kolor na 3D wiąc przyspieszyłem kroku.
tberent pisze:Miałem kolor i jak tylko dowiedziałem się ze Space potrafi wgrać 3D to się nie zastanawiałem. Jest duża przepaść pomiędzy kolor a 3D w jakości obrazu.
P.s. teraz tylko zmienić avatar. Pamiętaj otworzyć wszystko co się da przed zrobieniem zdjęcia![]()
zbych_u pisze:tberent pisze:Miałem kolor i jak tylko dowiedziałem się ze Space potrafi wgrać 3D to się nie zastanawiałem. Jest duża przepaść pomiędzy kolor a 3D w jakości obrazu.
P.s. teraz tylko zmienić avatar. Pamiętaj otworzyć wszystko co się da przed zrobieniem zdjęcia![]()
Na wszystkich zegarach kolor da się "wgrać" 3D? Ja mam 5K0920882 H03 0407 i się zastanawiam nad tym.
karol57 pisze:zbych_u pisze:tberent pisze:Miałem kolor i jak tylko dowiedziałem się ze Space potrafi wgrać 3D to się nie zastanawiałem. Jest duża przepaść pomiędzy kolor a 3D w jakości obrazu.
Na wszystkich zegarach kolor da się "wgrać" 3D? Ja mam 5K0920882 H03 0407 i się zastanawiam nad tym.
Raczej wymiana zegarów,za niskie sw.

BRUNO55 pisze:Po pierwszym listopada zamontuję jeszcze budżetowe lampy przednie z LED DEPO.
Natomiast podsumowałem dotychczasowe mody
Modyfikacje planowane i wykonane na dzień 31-10-2017:
-Bluetooth - zrobione
-Navi RNS510 - zrobione
-Kierownica mulifunkcyjna wraz z sterownikiem CH - zrobione
-Tempomat - zrobione
-Szuflady pod fotelami - zrobione
-Radio CB - zrobione
-Listwa ozdobna klapy bagażnika - zrobiona
-TPMS - ciśnienie w kołach - zrobione
-Panel sterowania klimatyzacji - zrobione
-Fabryczny autoalarm a dozorem wnetrza - zrobione
-Antena GPS/GSM/RADIO - zrobione
-Przełączniki szyb - chrom - zrobione
-Warningi LED - zrobione
-Lampki przestrzeni nóg tył LED - zrobione
-LED w lampkach przestrzeni nóg przód - zrobione
-Składane lusterka z pilota - zrobione
-LED w lusterkach bocznych - zrobione
-Oświetlenie bagażnika LED - zrobione
-Asystent świateł - zrobione
-Licznik 3D - zrobione
-Kamera cofania - zrobione
-Lewe lusterko fotochrom - zrobione
-Manetki od Mk7 - zrobione
-Podświetlenie rejestracji LED - zrobione
-Tylne lampy LED - zrobione
-Nowe opony letnie + felgi alu - zrobione

misiek^wro pisze:Montujesz lampy depo z soczewką?
Swego czasu myślałem nad zmianą oświetlenia, ale na razie środki idą na konto celem zakupu licznika 3D. Jednak jak z tym się uporam i córka nie wydrenuje mnie z kasy do reszty, to chcę jednak albo zapodać lampy OSRAMA - Xenarc, albo pójdę w OEM rozwiązanie i założę jak trzeba zenona z aefesem.![]()
No i mega szkoda, że do wariata ( kombi ) nie ma tylnich lamp w technologii LED by VW ... #zalpl #dramatbo Twoje prezentuje się kozacko.
kkmw24 pisze:Super mody i autko.
Jakie i gdzie kupiłeś lampy na przód i tył?