P.S nie wiedziałem do jakiego działu dać pytanie więc jeśli coś to proszę o przeniesienie
Kolor lakiery LC9X i LC9X są tożsame
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK6/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
- 4MOTIONPL
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI 4 Motion
- Localization: Dolny Śląsk
Kolor lakiery LC9X i LC9X są tożsame
Hejka, może ktoś z was orientuje się w temacie, chce dokupić do swojego golfa progi R-Line i są one dostępne w kolorze LC9X natomiast mój samochód ma kod lakieru C9X. Pytanie brzmi, czy to jest ten sam lakier? Jeśli nie to czym się różni?
P.S nie wiedziałem do jakiego działu dać pytanie więc jeśli coś to proszę o przeniesienie
- MiR
- Aktywny
- Auto: Golf 6
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: WLKP
Re: Kolor Lakieru LC9X
Z tego, co doczytałem to nie.
C9X to prawdopodobnie numer 2, a LC9x to numer 9

- 4MOTIONPL
- Nieśmiały
Re: Kolor Lakieru LC9X
MiR pisze:Z tego, co doczytałem to nie.
Dzięki, kurcze to się troszkę nie opłaca, samo lakierowanie wyjdzie w podobnej cenie..
- 4MOTIONPL
- Nieśmiały
Re: Kolor lakiery LC9X i LC9X są tożsame
BRUNO55 pisze:
Czyli innymi słowy ten sam. Fajnie