Koszt taki jak kupisz części . Zależy czy chcesz mieć starsza konstrukcje termo top V czy tak jak ja termo top vevo .papi pisze:Gratki za ogarnięcie webasta! Można wiedzieć jakiś koszt ? Dużo jest roboty przy tym?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak się zastanawiałem to kolega min powiedział ze to tak jak różnica pomiędzy pompowtryskami a common rail.
Ciężko znaleźć komplet ale jak jest to cena zaporowa . Najgorzej jest z węża mi od wody bo handlarze nawet jak posiadają to nawet nie wiedzą i rzucają je na górę ze zwykłymi węża mi od wody. Nielicznym chce się szukać jak wiedzą jak wygląda A jak nie to mówią żeby sobie przyjechać i wygrzebac to za grosz pójdą
Czy ciężko i dużo roboty ?
Tak.
Dużo roboty. Niby 3 dni mi zajęło bo 1 caly i z 34 popoludnia po 3h ale to były dni na pełnym speedzie i bylem juz wcześniej przygotowany z wiązka i schematami. Zderzak to ja już zdejmuje jak w wiliamsie kola
Fakt ze mod kosztowny i pracochłonne alw jestem mega zadowolony. Jest jak fabryka I nawet dymka nie pusci a wskazówka od wody jak piec jest dogrzewacz em to w oczach idzie
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka