bawił się już tutaj ktoś czy za dużo pierdzielenia ?
pzdr
Moderator: flo

1 6 D pisze:Ostatnio widziałem że ktoś chciał radar ACC założyć czy przełożyć i wywaliło błąd ochrony komponentów, nie wiem czy ktoś poza ASO by umiał przyuczyć tą ochronę.
piotrekp pisze:ACC da sie dolozyc, trzeba kupic radar pierwszej generacji (z okragla kula), wrzucic przygotowany firmware na niego, podlaczyc, zmienic kierownice na taka z przyciskami od ACC. Nie trzeba do tego kamery od Lane Assista.
mariuszdlu pisze:piotrekp pisze:ACC da sie dolozyc, trzeba kupic radar pierwszej generacji (z okragla kula), wrzucic przygotowany firmware na niego, podlaczyc, zmienic kierownice na taka z przyciskami od ACC. Nie trzeba do tego kamery od Lane Assista.
masz jakiś schemacik jak to przerobić ? Bo pewnie zaś jest rzeźbienia ? albo już to przerabiałeś ? chętnie pomogę
piotrekp pisze:mariuszdlu pisze:piotrekp pisze:ACC da sie dolozyc, trzeba kupic radar pierwszej generacji (z okragla kula), wrzucic przygotowany firmware na niego, podlaczyc, zmienic kierownice na taka z przyciskami od ACC. Nie trzeba do tego kamery od Lane Assista.
masz jakiś schemacik jak to przerobić ? Bo pewnie zaś jest rzeźbienia ? albo już to przerabiałeś ? chętnie pomogę
Jestem w trakcie. Do zmiany wzmocnienie czołowe z uchwytem na radar, sam radar, kratka zderzaka. Radar podłączamy +, masa, can high, can low i dwa przewody do kamery od lane assist jesli posiadamy. Potem zdjęcie komponentu i flash.