Emergency brake flashing
Moderator: flo
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
mrartur
- Sympatyk
- Auto: Seat Leon ST FR
- Engine: 1.4TSI 150KM ACT DSG
- Localization: Niemcy Hagen
Emergency brake flashing
Panowie czy mk7 ma to w standardzie? szkoda mi teraz niszczyc opon w lato a w vcdse opcji do zaznaczenia nie widze
Ostatnio zmieniony 16 maja 2016, 14:06 przez mrartur, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafaello
- Senior Moderator
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI 110 KM
- Localization: SKL
Re: Emergency brake flashing
Popraw proszę link!!!
- looki8329
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf 7
- Engine: 1.4TSI 122PS
- Localization: VWlkp
Koledzy u mnie ten sam problem. Nie mam możliwości tego aktywować. Co zrobić?
Lepiej stracić sekundę z życia niż życie w ciągu sekundy...
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.