Cześć!
Kupiłem lampkę podsufitki z golfa 5 do mojego golfa 6 2009r. Oryginalnie miałem najprostszą lampkę bez ambiente i podświetlenia przycisków. Ta która kupiłem ma już te podświetlenie i ambiente. Niestety po podpięcia do golfa 6 nie działa włączenie lampki po otwarciu drzwi. Po włączeniu oddzielnie każdej z żarówek wszystko działa. Czy ktoś może mi pomóc lub wymieniał swoją lampkę na tą z golfa 5?
Pozdrawiam!
Lampka podsufitki z golfa 5 do golfa 6
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
dp1001
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6
- Localization: lubelskie
Re: Lampka podsufitki z golfa 5 do golfa 6
Problem rozwiązany!
Lampka jak najbardziej pasuje z 5 do 6 ale wadliwe okazały się styki przycisku. Przełożyłem je ze starej lampki i w miarę to działa.
Pozdrawiam!
Lampka jak najbardziej pasuje z 5 do 6 ale wadliwe okazały się styki przycisku. Przełożyłem je ze starej lampki i w miarę to działa.
Pozdrawiam!