Pomalowana na biało nazwa opony
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Rysiek
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Krakow
Pomalowana na biało nazwa opony
Witam . Jakie jest Wasze zdanie na pomalowane np. na biało nazwa opony Michelin lub inna nazwa firmy ? Widziałem auta w USA , Niemcy i najwiecej takich było widać na sobotnich spotkaniach przed dyskoteka lub nielegalnych wyścigach nocnych na 1/4 M . A co Koledzy na to ? Pozdrawiam .
- rafaello
- Senior Moderator
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI 110 KM
- Localization: SKL
Re: Pomalowana na biało nazwa opony
Ja bym powiedział że Agro tuning.
-
azssms
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 6 GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Bad Hersfeld
Wieś śpiewa wieś tańczy
-
Maciek
- Forumowicz
- Engine: CAYC 1.6TDI
- Localization: Mikolajki
Miałem tak pomalowana oponę, ale w starym motorku który restaurowalem i miał ponad 30lat. W aucie nigdy bym tak nie zrobiłem:)
- marmi
- Mieszkaniec
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
W starym amerykańskim muscle car gdzie producent takie dawał to oczywiście wygląda fajnie, w normalnych autach pod remizę jedynie...
- shark__
- Stały Bywalec
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Piekary Slaskie
Rysiek
Kto bogatemu zabroni
Kto bogatemu zabroni