Nowe klocki i tarcze
Moderator: flo
Regulamin forum
Klocki, tarcze, bębny, szczęki, cylindry, linki, płyn hamulcowy, ABS, ESP, czujnik zużycia klocków.
Pamiętaj:
Klocki, tarcze, bębny, szczęki, cylindry, linki, płyn hamulcowy, ABS, ESP, czujnik zużycia klocków.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
andrzejos1989
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf VII
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: WLKP
Nowe klocki i tarcze
Witam, w najbliższym czasie szykuje się u mnie zmiana klocków i tarcz przednich. I tutaj moje pytanie: czy możecie polecić jakie klocki i tarcze założyć ? Marzą mi się nawiercane ale różne opinie o nich czytałem. Mysle o zimmerman’ach ale czytałem tez sporo pochlebnych opini o tarczach marki Rotinger. Za każda pomocna rade, z góry dziekuje 😊
-
Usiek88
- Nowicjusz
- Auto: Golf VII GTD
- Engine: TDI
- Localization: Tychy
Re: Nowe klocki i tarcze
Witam,w niedługim czasie chce zmienic układ hamulcowy z 288 na 345 zastaw pochodzacy z wersji R20. Moje pytanie czy po założeniu wiekszej srednicy tarczy zmieszcze standartowe koła stalowe 16" ? Pozdrawiam