Witam
Nie znalazłem nic na ten tema, a więc może ktoś będzie wiedział.
Czy boczki drzwi z wersji 4 drzwiowej Hatchback są identyczne jak w kombi (Variant) ??
Dzięki z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Boczki drzwi MK7
Moderator: flo
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
- Localization: Warszawa
- flo
- Senior Moderator
- Auto: Golf 7 2016
- Engine: CZCA
- Localization: Wrocław
Re: Boczki drzwi MK7
Tak, sa identyczne
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
flo dzięki.
A boczki z polifta MK7,5 są identyczne jak do przedlifta MK7 ???
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
A boczki z polifta MK7,5 są identyczne jak do przedlifta MK7 ???
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- flo
- Senior Moderator
- Auto: Golf 7 2016
- Engine: CZCA
- Localization: Wrocław
Tak, też sa takie same, przynajmniej jeśli o mocowania chodzi, bo już same dekory mogą być różne od mk7
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
Chodzi mi właśnie o kształt, dekory mam "czesane aluminium" w aucie i przyszłościowo będę chciał zamienić na czarne ze wzorkiem i te z polifta bardziej mi pasują, a jak bym wymieniał przednie boczki to bym szukał już z podświetlonym dekorem i z podświetleniem klamki.
OK dzięki za info, a więc mogę rozglądać się za wszystkimi boczki z wersji 4 drzwiowej
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
OK dzięki za info, a więc mogę rozglądać się za wszystkimi boczki z wersji 4 drzwiowej
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa