Witam
Czy orientujecie się czy nakładki na pedały nr 5G1064200 to te same nakładki które występują w skoda nr 5E1064200. Cena VW to 480 a skoda to 280zl .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nakładki na pedały
Moderator: flo
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
mayek
- Nowicjusz
- Auto: Golf 7
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Szczecin
Re: Nakładki na pedały
Ja montowałem ostatnio z aliexpres za 45 zł i jestem zadowolony bo jakość jest naprawdę przyzwoita.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam i ja w swoim arsenale te nakładki z Ali
Jakość ich wykonania to wg mnie 4- Narazie ich nie montuje. Chciałem sie upewnić ze te od skody pasują do golfa bo cena w skodzie przystępna tj około 280 zł gdzie oryginał VW ponad 400 . Wiadomo gdy porównamy do 40 zł za nakładki z Ali to może tanio aż tak nie jest ale cena chińczyka =jakość. Moja teoria jest taka ze nakładki do skody octavia III powinny pasować do golfa ale 100% pewności brak
Jakość ich wykonania to wg mnie 4- Narazie ich nie montuje. Chciałem sie upewnić ze te od skody pasują do golfa bo cena w skodzie przystępna tj około 280 zł gdzie oryginał VW ponad 400 . Wiadomo gdy porównamy do 40 zł za nakładki z Ali to może tanio aż tak nie jest ale cena chińczyka =jakość. Moja teoria jest taka ze nakładki do skody octavia III powinny pasować do golfa ale 100% pewności brak
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
- Localization: Warszawa
W Skodzie zawsze ceny są mniejsze, a często są to te same części, nawet nieraz nr są identyczne, cóż Skoda do taki VW dla ubogich
Co do nakładek to sam jestem ciekawy, jak ktoś sprawdzi niech da znać
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Co do nakładek to sam jestem ciekawy, jak ktoś sprawdzi niech da znać
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Nakładki na pedały
Zadałem kilka pytań do ASO Skoda z zapytaniem czy nakładki ich pasują do golfa. Odpowiadali ze nie wiedzą
Z kolei te nakładki z Ali w opisie maja ze pasuje i do golf7 i do octavii i do Leona wiec pewnie tak jest i z oryginalnymi nakładkami
Z kolei te nakładki z Ali w opisie maja ze pasuje i do golf7 i do octavii i do Leona wiec pewnie tak jest i z oryginalnymi nakładkami