Witam, pierwszy post wiec napisze coś o sobie. Golf 6, 2009 r, 1.4 tsi 122 km 100k nalotu (ponoć), dbamy, głaskany, czyszczony i co tylko się da.
Mam pytanie bo na forum nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi odnośnie bt z rcd 310 BEZ mfa i BEZ multifunkcji. Będzie to działać? Mam moduł premium i 5K0 035 730D. Jakich funkcji mogę się ewentualnie spodziewać. Jest sens ciąć instalacje Żeby podłączyć wiązkę tj kable od can i masę z plusem czy da się to jakoś inaczej połączyć np. kostkami.
Pozdrawiam
Rcd 310 + bluetooth + brak MFA + brał multifunkcji
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- karol57
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 8 GTI
- Engine: DNPA 180kW 245KM
- Localization: Gdańsk
Re: Rcd 310 + bluetooth + brak MFA + brał multifunkcji
Moduł bluetooth 5K0 035 730 premium? Raczej podstawowy.Moduły premium to 3C8 035 730 z indeksami od A do E.
-
fazer
- Sympatyk
- Auto: VW GOLF 6
- Engine: 1.4 TSI CAXA
- Localization: Białystok
Re: Rcd 310 + bluetooth + brak MFA + brał multifunkcji
proszę usunąć