Czołem!
Macie jakies propozycje jak zmienić przednie światła na białe?
Wymiana lamp, moze jakies zarowki tylko? Ktos cos?
Pozdro.
Żółte światła - przod
Regulamin forum
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują zasady opisane w ramach Regulaminu forum
-
JozinZbazin
- Nieśmiały
- Auto: Golf 6
- Engine: 2.0d 140km
-
JozinZbazin
- Nieśmiały
Re: Żółte światła - przod
https://allegro.pl/oferta/osram-d2s-xen ... 9147461545
Czy po wrzuceniu np takich żarówek światła będą wystarczająco białe? (Biało-niebieskie) czy konieczna będzie soczewka do tego
Czy po wrzuceniu np takich żarówek światła będą wystarczająco białe? (Biało-niebieskie) czy konieczna będzie soczewka do tego
- Dansli
- Sympatyk
- Auto: GOLF 6R. GOLF4 4mot.
- Engine: 2.0 CRZA. 1.9 ARL
- Localization: Wisła
Aukcja, którą zamieściłeś dotyczy żarników ksenonowych...
Trochę ciężko zrozumieć Twoje intencje, ale domyślam się, że masz zwykłe lampy na żarówkę H7.
Jedyny słuszny sposób to "swap'nąć" cały komplet bi-ksenon razem z poziomowaniem itd. Wszelkie inne żarówki to półśrodki, czasem nawet nie do końca legalne.
Poczytaj trochę tu.
mk6-oswietlenie/wymiana-zwyklych-przednich-lamp-na-bi-xenon-t328.html?hilit=xenony
Trochę ciężko zrozumieć Twoje intencje, ale domyślam się, że masz zwykłe lampy na żarówkę H7.
Jedyny słuszny sposób to "swap'nąć" cały komplet bi-ksenon razem z poziomowaniem itd. Wszelkie inne żarówki to półśrodki, czasem nawet nie do końca legalne.
Poczytaj trochę tu.
mk6-oswietlenie/wymiana-zwyklych-przednich-lamp-na-bi-xenon-t328.html?hilit=xenony
-
Arczi1997
- Nowicjusz
- Auto: Golf 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Podkarpackie
Można jeszcze zastanowić się nad wymianą na reflektory od firmy osram dedykowane do golfa 6. Wtedy montaż poziomowania nie jest wymagany.
-
JozinZbazin
- Nieśmiały
Faktycznie nie doczytałem aukcji i zasugerowałem sie ,+ 2x h7'
Chodzi mi o zmianę koloru światła na bielsze, białe.. z oryginalnych żółtych. Nie ukrywam ze koszt gra role wiec jeżeli zrobię to jakas żarówka bez wymiany lamp to byłoby ok.
Chodzi mi o zmianę koloru światła na bielsze, białe.. z oryginalnych żółtych. Nie ukrywam ze koszt gra role wiec jeżeli zrobię to jakas żarówka bez wymiany lamp to byłoby ok.